Hyppää sisältöön

Kakko ja Lindell ylsivät jatkoon Bretagnen vaikealla kentällä

Roope Kakko on pelannut vahvasti Ranskassa.

Roope Kakko on neljän lyönnin päässä top 10 -sijoituksesta Bretagnen avoimissa kisan puolivälissä. Myös Oliver Lindell selviytyi jatkoon.

Roope Kakko ja Oliver Lindell etenivät jatkoon Ranskassa pelattavassa Challenge Tourin kisassa. Kakko jakaa kahden kierroksen jälkeen sijaa 35 ja Lindell 57.

Tulostaso ei Bretagnen avoimissa huimaa päätä, sillä cut-rajaksi muodostui +3, mikä oli myös Lindellin kahden kierroksen yhteistulos. Kakon yhteistulos kahden kierroksen jälkeen on +1.

Kärkeen Roopella on kuitenkin vain kuusi lyöntiä matkaa. Kisaa johtaa Australian Josh Geary tuloksella +5. Kymmenen parhaan joukkoon Kakolla on puolestaan neljä lyöntiä eroa. Sijoittuminen top teniin toisi hänelle paikan varmuudella paikan myös ensi viikon kisaa. 

”Kentällä on helppo joutua vaikeuksiin, lähes jokaisella reiällä on jotain meneillään, joten pelaajien täytyy olla hereillä koko ajan”, Geary tuumaili Challenge Tourin sivuilla.

”Pitää olla kärsivällinen ja yrittää lyödä palloa fiksusti. Pallonlyöntini ei ole ollyt erityisen hyvää, joten olen yrittänyt lyödä varmoja lyöntejä viheriöille ja pelata varman päälle, mikä on järkevät taktiikka tällä kentällä varsinkin silloin, kun liput ovat vaikeilla paikoilla”, hän jatkoi.

Lindell lähti kolmannelle kierrokselle klo 9.48 Suomen aikaa. Kakon lähtöaika on 11.23 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa