Hyppää sisältöön

Kakko ja Lindell nousivat Ranskassa

Roope Kakko on parantanut joka päivä lyönnillä tulostaan.

Roope Kakko ja Oliver Lindell pelasivat lauantaina saman tuloksen 69 (-1). Se riitti nostamaan heitä ylöspäin vaikealla kentällä.

Roope Kakko ja Oliver Lindell onnistuivat pelaamaan kisan parhaan kierroksen lauantaina Ranskassa. Suomalaiskaksikko pelasi Bretagnen avoimien kolmannen päivän tulokseen 69 (-1), mikä nosti heitä hieman tulosluettelossa. 

Kakon yhteistulos on par (71-70-69) ja Lindellin +2 (72-71-69). Roope on ennen päätöskierrosta 29:ntenä ja Oliver jakaa 47. sijaa.

Kisakenttä Golf Bluegreen Pléneuf-Val-André tunnetaan vaikeana ”kikkakenttänä”, joten tulostaso on pysynyt yleisesti ottaen maltillisena. Kilpailun johdossa on Sebastian Heisele tuloksella kahdeksan alle parin.

Pelaajat ovat kuitenkin pysyneet melko tiukassa nipussa, sillä esimerkiksi kolmatta sijaa jakaa tuloksessa viisi alle parin peräti yhdeksän pelaajaa. 

Kakolle ja Lindellille olisi tärkeää nousta kymmenen parhaan joukkoon, koska se toisi heille pelipaikan ensi viikolla pelattavaan turnaukseen. Roopella tuohon sijaan on viisi lyöntiä matkaa, Oliverilla kaksi lyöntiä enemmän. Huomenna suomalaisilta vaaditaan siis täydellistä onnistumista.

Toinen konsti saada lisää pelimahdollisuuksia olisi nousta 45 parhaaan joukkoon rankingissa, sillä se voisi niin ikään poikia osallistumisoikeuden seuraavaan kilpailuun.

Lindell starttaa huomenna päätöskierrokselle klo 10 ja Kakko tuntia myöhemmin.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa