Hyppää sisältöön

Kakko ja Korhonen cut-rajan väärällä puolella

Mikko Korhonen teki tänään harmittavasti kaksi tuplaa.

Roope Kakko ja Mikko Korhonen tarvitsevat huomenna onnistumisia, mikäli mielivät jatkoon European Masters -turnauksessa Sveitsissä. Myös tuplat saisivat olla tulematta.

Mikko Korhosen ja Roope Kakon pelit eivät menneet nappiin torstaina Cran-sur-Sierren kentällä Sveitsin Alpeilla. Korhonen pelasi tuloksen +2 (72)  ja Kakko +3 (73). Korhonen on sillä tuloksella kisassa jaetulla ja 83. sijalla ja Kakko 108:nnella.

Cut-raja asettunee kisassa pariin, mikäli tulostaso jatkuu huomenna samanlaisena kuin tänään.

Korhonen aloitti kierroksen huonosti tuplabogilla ja oli kolmen reiän jälkeen jo kolme yli, mutta nosti itsensä takaisin pariin 11. reiällä. 14. reiällä nummelalainen teki kuitenkin jälleen tuplan.

Kakko pelasi puolestaan etuysinsä (reiät 10-18) yksi alle parin, mutta takaysin neljä bogia pudottivat hänet kauas kärjestä. Tilastojen perusteella etenkin hänen lähipelinsä jätti toivomisen varaa, sillä missattuaan viheriön tuloksena oli usein bogi.

Sen sijaan Mikko Ilonen aloitti kisan hyvin. Avauskierroksen jälkeen hän on jaetulla 13. sijalla tasaisessa kilpailussa. Kärkeen hänellä on matkaa vain kaksi lyöntiä.


Kisaa voi seurata Viaplayltä tai Viasat Urheilu -kanavalta.

 

Etsi luettavaa