Hyppää sisältöön

Kaikkien aikojen paluu räjäytti myös Twitterin – ”Hattu päästä”, kirjoitti Teemu Selänne

Tiger Woodsin voitto sai Teemu Selänteen twiittaamaan.

Tiger Woodsin voitto on yksi urheilun suurimmista comebackeista, joten ei ihme, että ihmiset hullaantuivat.

Tiger Woodsin paluu on ollut päivän uutinen eri puolilla maailmaa. Woods otti uransa 80 voiton eilen Tour Championship -kisassa Atlantassa. Samalla hän katkaisi yli viiden vuoden voitottoman putken. Se sai sosiaalisen median luonnollisesti villiksi.

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne on tunnettu golffani. Hän nosti hattua Tigerille ja kirjoitti, että Tigerin ja fanien katsominen 18. reiälle oli jotain uskomatonta. ”Olen niin onnellinen siitä, että hän voittaa, kaiken sen jälkeen, mitä Tiger on käynyt läpi viimeisten vuosien aikojen”, Selänne kirjoitti.

 

Rory McIlroy pääsi seuraamaan Woodsin voitto kosketusetäisyydeltä, sillä hän oli Woodsin päätöspäivän pelipari. McIlroy jäi kuitenkin Woodsin jalkoihin heti kierroksen alussa.

 

Woodsin elämä on ollut melkoista vuoristorataa, mistä myös moni muistutti. Loukkaantumisten lisäksi myös erilaiset ongelma henkilökohtaisessa elämässä ovat nousseet otsikoihin.

 

Irvileuat ottivat luonnollisesti myös ilon irti ja moni vertasi ihmismassaa päätösreiällä Donald Trumpin viranastujaispäivän yleisömäärään – Tiger voitti 6–0.

 

Tigerilla on paljon faneja mutta myös vihamiehiä, joille nyt päästiin näpäyttämään.

 

Etsi luettavaa