Hyppää sisältöön

Kaikki kelpaa varkaille: Lahden Golfista anastettiin nurmea!

Iso pala siirtonurmea? Kaikki kelpaa varkaille!

Ota sinä renkaat, minä otan radion kuuluu eräs vitsi. Golfkentän tapauksessa myös nurmikko on riittävän arvokasta varkaille. Lahden Golfista irroitettiin iso palanurmea keskellä yötä.

Lahden Golfin kakkosväylän viheriön edestä anastettiin iso pala nurmikkoa. Varkaat olivat selkeästi käyttäneet energiaansa nurmikon louhimiseen, sillä kyseinen pala nurmea ei irtoa hetkessä. 

Varkaat eivät olleet tallentuneet valvontakameroihin. Lahden Golf on lisännyt alueelle kameravalvonnan ja tehneet aiheesta rikosilmoituksen. 

Lahden Golfin postauksen perässä olevissa kommenteissa ihmetellään miten jopa nurmi on nykyään riittävän hyvää tavaraa varkaille. 

”Voi että…en ole vielä kuullut että nurmikko varastetaan…no viikolla varastettiin Sairakkalasta lintutorni..mitähän seuraavaksi häviää?”, yhdessä kommentissa ihmetellään. 

”En tiennytkään että nurmikon voi varastaa? What next?!Puut?…??‍♀️”, perässä jatketaan. 

Jos näet lahdenseudulla naapurisi asentavan uutta nurmikkoa, kannattaa kysäistä viheriön alkuperä! Lahden Golf lupaa ratkaisuun johtaneesta vihjeestä palkkion. Lahden Golf joutuu paikkaamaan kyseisen alueen siirtonurmella.

Edit: Kuten jutussa aiemmin luki, varkauden kohteena ei ollut siirtonurmialue, vaan väylän kaksi viheriön edustan nurmikko.

 

Etsi luettavaa