Hyppää sisältöön

Kahdelle huippukentälle yhteinen ”erikoispelioikeus”

Nordcenter ja Hirsala Golf julkaisivat uudenlaisen pelioikeuden.

Arkena Hirsalaan ja viikonloppuna Nordcenteriin? Uusi pelioikeus yhdistää kahden huippukentän parhaat puolet. ”Erikoispelioikeuksia” on myynnissä vain rajattu määrä.

Kirkkonummella sijaitseva Hirsala ja raaseporilainen Nordcenter julkistivat tänään täysin uudenlaisen pelioikeustuotteen, jota on myynnissä maaliskuun loppuun saakka rajallinen 50 kappaleen erä. Pelioikeuden hinta on 990 euroa.

Uutta kulmaa yhteispelioikeuteen tuo se, että tuote sisältää arkipelioikeuden maanantaista perjantaihin Hirsalassa ja viikonloppupelioikeuden lauantaista sunnuntaihin Nordcenterissä. 

”Kenttien tarjonnat täydentävät sopivasti toisiaan. Arkipelaaminen Hirsalassa on sujuvaa ja viikonloppuisin Nordcenterissä halutaan tarjota miellyttäviä ja viihteellisiä tapahtumia normaalin pelikokemuksen lisäksi”, Nordcenterin tuore toimitusjohtaja Antti Ahti toteaa.

”Hirsala tarjoaa loistavan vaihtoehdon arkipelaamiseen golfareille, jotka haluavat pelata Nordcenterissä, mutta eivät välttämättä töiden jälkeen ehdi tai jaksa ajaa sinne. Profiileiltaan samankaltaiset kentät ovat luonnollisia kumppaneita. Hirsalaan ajaa keskustasta vajaassa puolessa tunnissa, joten töiden jälkeen on mukava käydä pelaamassa puolikas tai vaikka kokonainenkin kierros”, Hirsalan toimitusjohtaja Essi Liljemark täydentää.

Sekä Nordcenter että Hirsala haluavat tarjota pelaajilleen laajempia pelaamisen mahdollisuuksia.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä kahden laadukkaan kenttäyhtiön kesken. Ajatus yhteisestä pelituotteesta syntyi asiakaslähtöisesti. Koimme tärkeäksi tarjota pelaajille tuotetta, joka on helppo saavuttaa pääkaupunkiseudulta ja tarjoaa monipuolisia pelimahdollisuuksia hienoilla kentillä.” Ahti kertoo.

Hirsalan ja Nordcenterin yhteinen pelioikeus antaa pelaajalle mahdollisuuden pelata viikonloput Nordcenterissä ja arkipäivät Hirsalassa. Pelioikeuden ostajat voivat liittyä kumpaan tahansa seuraan jäseneksi ja osallistua avoimiin tapahtumiin pelioikeudenhaltijan hinnoin. Pelioikeuksien lisäksi Hirsala ja Nordcenter tekevät osakkailleen sopimuksen vaihtopelaamisesta.

Vuonna 2007 avattu Hirsala ja lähes 20 vuotta kokeneempi, vuonna 1988 avattu Nordcenter ovat molemmat edelläkävijöitä ympäristöasioissa. Hirsala oli Suomen ensimmäinen kansainvälisen GEO-ympäristösertifikaatin saanut kenttä vuonna 2010 ja Nordcenter sertifioitiin vuonna 2014. Kaikkiaan GEO-sertifioituja kenttiä on Suomessa 10.

Lähde: Hirsalan ja Nordcenterin tiedote

Etsi luettavaa