Hyppää sisältöön

Kahdeksasta metristä täydellä svingillä yläilmoihin – Justin Rosen taikatemppu on golfhistorian hämmästyttävimpiä lyöntejä

Justin Rose hauskuutti itseään

Justin Rose esitti Jack Nicklauksen perinteisessä kutsukisassa lyönnin, joka videolta katsottuna näyttää taikatempulta. Olympiavoittaja hymyili leveästi upotettuaan nostonsa jälkeen par-puttinsa.

Justin Rose hämmästytti Memorial Tournamentin avauspäivänä TV-katselijoita  17:n viheriön vierestä lyöntiratkaisullaan. Englantilainen oli par-nelosella lähestymisensä jälkeen vajaan kahdeksan metrin päässä lipusta karheikossa pienessä ylärinteessa.  

TV-kuvasta ei hahmotu sitä, että pallolta reiälle, ja nimenomaan reiän takana on kavala alarinne, joka kuljettaa palloa kovaa vauhtia ohi kohteen.

99,9 prosenttia pelaajista olisi ensimmäisenä vaihtoehtona nähnyt pienellä liikkeellä tehdyn noston viheriön puolelle, josta pallo rullaisi reiälle. 

Rosen ratkaisu oli toinen, eikä se jätä ketään kylmäksi! Kyllähän tällaisia näkee harjoituksissa lyötävän, mutta käsi ylös, mikäli olet nähnyt PGA Tourin kisassa jotain tämän yli meneväää! 

Tilanteen kruunasi se, että Rosen peliseurana oli korkeiden nostojen erikoismies Phil Mickelson,  jonka katse ilmalennon aikana kertoo, kuinka kovaa ja korkealle pallo lähti.

Rosen kokonaistulos torstaina oli 73,+1

Memorial Tournament, tuloslista

Etsi luettavaa