Hyppää sisältöön

Juuso Kahlos ja Roope Kakko kirittävät toisiaan lauantaina Desert Springsissa

Juuso Kahlos saa lauantaina kotimaista juttuseuraa Roope ja Karri Kakosta

Roope Kakko (-3) ja Juuso Kahlos (-3) jakavat kahdeksatta sijaa ET:n toisen karsintavaiheen puolivälissä. Myös Lauri Ruuska (14:s) on Bonmontissa rajan oikealla puolella.

Kahdeksan European Tourin toiseen karsintavaiheeseen selviytynyttä pelaajaa ovat selviytyneet kiitettävästi kahdesta ensimmäisestä kierroksesta.

Kolme pelaajaa kahdeksasta on rajan oikealla puolella, neljä seuraavaa 3-7 lyöntiä rajan takana, yksi yrittäjistä on +13 tilanteessa, josta mahdollisuudet 11.-15.11 pidettävään finaaliin ovat enää teoreettiset.

Mukana kullakin neljällä kentälä on noin 80 yritttäjää, joista etukäteisarvion mukaan noin 20 selviää finaaliin. Määrää ei ole toistaiseksi julkisuuteen vahvistettu.

Desert Springsissa Roope Kakko ja Juuso Kahlos ovat yhteistuloksessa (141,-3). He pelaaavat lauantain kierroksen yhdessä kello 11.20.

Kisaa johtavan pelaajan tulos on (134,-8).  Oletetun rajan takana sijalukua 21:s jakavien puolestaan (144,par).

Kolmas suomalainen, Alex Hietala 73-84,+13) on käytännössä vailla mahdollisuuksia.

Tulospalvelu Desert Springs

Las Colinasissa kovimpiin suomalaistoivoihin kuuluvat Sami Välimäki (143,-1) ja Oliver Lindell (145,+1) ovat Linus Väisäsen (147+3) tavoin rajan väärällä puolella. 

20:tta sijaa jakavat pelaajat ovat tuloksessa (140,-4), kisaa johtava Ricardo Gouveia on lyönyt 134 kertaa (-10).

Tulospalvelu Las Colinas

Bonmontissa ainoa suomalainen Lauri Ruuska tähyää vakavissaan finaaliin. Tuloksin (72-71,-1) hän jakaa 14:tta sijaa, oletetun rajan takana sijalukua 21:s jakavat pelaajat ovat vain lyönnin päässä. 

Johtotulos Bonmontissa on (137,-7).

Tulospalvelu Bonmont

Alenda Golfissa tulospalvelu kertoo useimpien pelaajien ehtineen pelata perjantain jälkeen vain ensimmäisen kierroksensa loppuun. Antti Ahokas (74,+2) on repaleisella tuloslistalla 44:s. Hän hävisi avauskierroksen jälkeen johtaneelle pelaajalle kahdeksan lyöntiä.

Tulospalvelu Alenda

Kaikilla karsintakentillä on kolmannnen kierroksen jälkeen cut.

Karsintafinaaliin on suomalaispelaajista jo selvinnyt Janne Kaske

Etsi luettavaa