Hyppää sisältöön

Junkkari nousi kärkeen, Vartiainen jatkoi tasaisia esityksiään ja Backman antoi myrskyvaroituksen

Krista Junkkari johtaa kahdella lyönnin naisten SM-kisaa

Naisissa SM-mitalit jaetaan todennäköisesti neljän pelaajan kesken. Kärkeen nousi kolmen kierroksen jälkeen pitkälyöntinen Krista Junkkari.

Krista Junkkari ei hellittänyt kaasua SM-kisoissa, vaikka tänään ei ollut yhtä otollinen tuloksentekokeli kuin eilen perjantaina. Junkkari selvitti kierroksen neljä alle parin ja nousi yhteistulokseen -8 (74-66-68) ennen viimeistä ja ratkaisevaa kierrosta, joka pelataan sunnuntaina.

”Oma peli tuntuu hyvältä – perushyvää lyömistä ja puttaamista, ansaittuja birdiejä”, Junkkari kertoi Golf.fissä.

”Huomenna keskityn omaan tekemiseen ja omaan vetoon. Vahvuuteni ovat pitkät lyönnit, kun kaikki par 5 -väylät pääsee kahdella griinille”, Junkkari kertoo.

Eroa toisena olevaan Oona Vartiaiseen on kaksi lyöntiä. Vartiainen on pelannut kaikki kolme kierrostaan tulokseen 70.

Kolmantena kisassa on Anna Backman, joka antoi lauantaina myrskyvaroituksen. Hän pelasi tuloksen 66 ja nousi yhteistulokseen -3. Backman epäonnistui avauspäivänä pelattuaan sen tulokseen 77. Toisen kierroksen hän selvitti 70 lyönnillä.

Backmanilla on matkaa Junkkariin viisi lyöntiä, eikä ole vielä ulkona voittotaistelusta. Toisen kierroksen jälkeen kärkeen noussut Elina Saksa epäonnistui tänään lievästi pelaten tuloksen 75. Hänen yhteistuloksena on -2.

Kolmen päivän jälkeen näyttää vahvasti siltä, että SM-mitalit jaetaan nelikon Junkkari–Vartiainen–Backman–Saksa kesken, sillä viidentenä oleva Jenna Mäihäniemi on tuloksessa +4 eli kuusi lyöntiä pronssipaikasta jääneenä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa