Hyppää sisältöön

Juha-Matti ”Juhis” Vuorinen tekee Aasian golflomastasi helppoa

Luvialainen Juha-Matti ”Juhis” Vuorinen työskentelee Hua Hin Golf Toursin palveluksessa Thaimaassa. Juhis tarjoaa laajasti ja ammattitaitoisesti golfpalveluita suomalaisille myös muihin Aasian paratiisikohteisiin.

Juha-Matti Vuorinen tarjoaa golfareille laajasti palveluita Thaimaan alueella. Hän hoitaa kuntoon pelit, kuljetukset, majoitukset, välineet, opetukset ja tapahtumat.

Vuorinen on matkailualan ammattilainen, joka tunnetaan loistavasta palvelualttiudestaan. Hän on tavoitettavissa lähes kellon ympäri ja moni arvostaa sitä, että saa palvelua suomen kielellä.

Vuorisen toimialue on laaja. Hänen kauttaan voi varata maapalveluita Hua Hiniin, Bangkokiin, Pattayalle, Phukettiin, Chiang Maihin, Balille ja Uuteen-Seelantiin. Ensi vuoden alussa ”Juhis” on avaamassa uutta toimintaa Vietnamiin. Suomalaisten pelaajien lisäksi hän palvelee jatkossa myös australialaisia golfareita, sillä he matkustavat Thaimaahan silloin, kun alueella vierailee vähemmän eurooppalaisia pelaajia.

Kuusi vuotta sitten Vuorinen vietti kuukauden Hua Hinissä ja on edelleen samalla tiellä. Hän viettää kuitenkin kesät edelleen Suomessa Rauman alueella opettaen golfia Nakkila Golfissa, Rauma Golfissa ja Alastaro Golfissa.

Syksyisin hän kääntää koneet kohti Aasiaa. Tänä vuonna hän vietti suuren osan marraskuusta Balilla, Indonesiassa valmismatkojen merkeissä. Sieltä matka jatkui Thaimaahan kohti Chiang Maita. Vaikka Vuorinen pitää majaansa Thaimaassa talven läpi, mutta palaa Balille lähes kuukausittain talven aikana.

Thaimaa tunnetaan upeista golfkentistä, joista nautitaan täysillä lämpimässä ilmastossa paikallisten caddien avustuksella. Golfin pelaaminen Thaimaassa on jo itsessään elämys.

Mitä muuta kuin golfia?

Eniten aikaa Vuorinen viettää Hua Hinissä, joka on hänen toinen kotinsa ja myös suomalaisten golfmatkailijoiden suosiossa.

Hua Hin sijaitsee Siaminlahden länsirannalla, joten auringosta ja vesiaktiviteeteista pääsee nauttimaan golfin välipäivinä. Night market eli iltatori ja ostoskeskus tarjoavat hyviä ostosmahdollisuuksia, mutta shoppailijoiden kannattaa viettää lisäksi pari päivää Bangkokissa.

Kaupunki sopii hyvin myös perheille, sillä se tunnetaan rauhallisuudestaan. Biletystä kaipaavien kannattaa viettää ilta Bangkokissa. Välimatka Bangkokin ja Hua Hinin välillä on vain vajaa 200 kilometriä, joten loman alkuun tai loppuun on siis helppo yhdistää parin päivän kaupunkiloma.

Mikäli valmismatka tai mikä vain muu golfpalvelu kiinnostaa Aasian alueella, Juha-Matti Vuorinen auttaa juuri sinua pääsemään alkuun!


Ota yhteyttä

Juha-Matti Vuorisen tavoittaa puhelimitse numeroista +66928086911 (thai) ja +358443026196 

WhatsApp, LINE, iMessage, FaceTime 

Hänen sähköpostiosoitteensa on juhamatti_vuorinen@hotmail.com

Facebook: Golf Juha-Matti Vuorinen


 

Etsi luettavaa