Hyppää sisältöön

Jordan Spieth ja Jason Day kärkitaistelussa Kaliforniassa

Perjantaina leuto keli antoi mahdollisuuden huipputuloksille.

Jason Day ja Jordan Spieth hyödynsivät pehmeät olosuhteet perjantaina toisella kierroksella. Molemmilla toisen kierroksen kisakenttänä oli Spyglass Hill. Spieth pelasi tuloksen 65 (-7) ja nousi kilpailun kärkeen tuloksessa -10. Jason Day oli myös kierrostaan seitsemän alle parin mutta ehti pelata vain kaksitoista reikää. Day jäi tulokseen -9. 

Torstaina kova tuuli ja sade keskeyttivät pelin, eikä kaikkia pelaajia saatu maaliin asti perjantaina kun illan pelit keskeytti sumu. 

Day ehtii vielä kilpailun kärkeen toisen kierroksen hyvällä lopetuksella ja haastaa Spiethin kärkipaikan aamulla. Kolmannella kierroksella molemmat pelaavat Pebble Beachissä, jonka ei odoteta olevan kovin haastava nyt kun keli on parempaan päin. Voitto ratkaistaan siis viikonloppuna birdeillä. 

Jordan Spiethin pallonlyöminen on ollut loistavalla tasolla. Hän on missannut vain neljä väylää kahden kierroksen aikana. Myös rautalyönnit ovat toimineet ja birdiepaikkoja on ollut runsaasti. Jason Day on ollut ailahteleva avauslyönneissään mutta osui toisen kierroksen aikana jokaiseen griiniin ja putteri on lämmin.

Viikonloppuna saatetaan nähdä todella mielenkiintoinen kaksintaistelu. Etulyöntiasemaa on vaikea antaa kummallekaan pelaajalle. 

Leaderboard

Etsi luettavaa