Hyppää sisältöön

Jon Rahmin murskaava tahti jatkuu – Patrick Reed takaa-ajettavana Hero World Challengessa

Jon Rahm on voittanut uransa 89:sta ammattilaiskilpailusta yhdeksän

Jon Rahm tavoittele kolmatta perättäistä ykköstilaansa. Hän voitti Tiger Woodsin kutsukisan myös edelliskaudella. ”Captain America”, Patrick Reed siirtyi yksinään kisan johtoon.

Jon Rahm (-8) iski perjantaina tauluun Albany Golf Clubilla luvut 66,-6. Samaan ylsivät kisaa johtava Patrick Reed (-12) sekä Tiger Woods (-6). Voittotaistossa näiden lisäksi ovat myös Gary Woodland (-9, Henrik Stenson (-8), Rickie Fowler (-6) sekä Justin Thomas (-6).

Tiger Woodsin kiri toisen kierroksen jälkipuoliskolla nosti hänet asemiin, josta kuudes ykköstila tässä kilpailussa on täysin mahdollinen. Edellisen kerran Woods voitti Hero World Challengen 2011. 

”Lyön draivejani tehokkaammin, koska liikkuvuuteni on polvileikkauksen jälkeen parempi. Puttaaminenkin on helpompaa, pystyessäni taas katsomaan linjoja myös lähempää maanpintaa. Ennen leikkausta tämä ei onnistunut”, Woods muistutti. 

Jon Rahm on ennnen kahta viimeistä kierrosta kuitenkin Patrick Reedin ykköshaastaja. Espanjalaisjätti (100kg) on voittanut vuoden toisella puoliskolla jo kolmasti, kaksi viimeistä kisaansa peräkkäin. Hän on myös edellisvuoden kisan ykkönen. 

Mikäli Rahm voittaisi, hän nousisi kalenterivuoden 2019 aikana hankituissa maailmanlistan pisteissä kakkoseksi Rory McIlroyn jälkeen. Brooks Koepka on tuloksista riippumatta maailmanlistan ykkönen vuodenvaihteessa.

Patrick Reedin ei perjantaina ottanut taka-askelia johtotilanteessakaan. Tästä kovin näyte tuli viimeisellä, jossa vaatimattoman avauksen lyönyt Reed otti pelottoman linjan kohden lippua 183 metrin päästä ja teki birdien.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa