Hyppää sisältöön

Jon Rahmilla henki päällä Memorial Tournamentissa – Viktor Hovland taas kärkitaistossa

Jon Rahmilla on vain lyönti kärkeen ennen kahta viimeistä kierrosta

Tiger Woods selviytyi rimaa hipoen jatkoon, Bryson DeChambeau teki par-viitosella kympin ja karsiutui.

Espanjan Jon Rahm on heräämässä pelillisestä koomastaan , koronan aiheuttaman kisatauon jälkeen neljän viimeisen kisan paras sijoitus on 27:s. Muirifield Villagella Rahm on mestaroinut kahden päivän ajan draiveissa (Strokes Gained tilston 1.) ja lähestymisissä, (4.) vain puttipelin vaisuus jätti hänet kisan puolivälissä lyönnin päähän Ryan Palmerista (-9) ja Tony Finausta (-9).

Alkuvuodesta ennen taukoa Rahm jatkoi kauden 2019 hienoa sarjaansa, jonka aikana hän voitti kolmasti ja oli 25:ssa kilpailussa 17 kertaa kymmenen joukossa. Maailmanlistalla Rahm on kakkosena.

Eurooppalaisittain ilonaiheeksi nousi perjantaina parhaan tuloksen 66 tehnyt Norjan 22-vuotias Viktor Hovland. Avauspäivän 74 lyöntiä ei Hovlandia kylmännyt, viikonloppuna hän saattaa edellisviikon tapaa olla pääosissa kisan ratkaisun hetkillä.

Viktor Hovlandin toistaiseksi ainoa voitto PGA Tourilta tuli Puerto Ricon kisasta alkuvuodesta

Viktor Hovlandin toistaiseksi ainoa voitto PGA Tourilta tuli Puerto Ricon kisasta alkuvuodesta

GETTY IMAGES

Tiger Woodsin (71-76,+3) peli takkuili kenttäpelin osalta, uran kuudes ykköstila Jack Nicklauksen kisassa jää saavuttamatta. Bryson DeChambeun peli oli toisena päivänä melkoista vuoristorataa. Kuuden birdien vastapainoksi bogeja kertyi viisi. 

Täydellisen tyrmäyksen DeChambeau otti 15:lla, jossa veteen menneen avauksen jälkeen turhautunut bighitter löi kaksi palloa kentän rajojen ulkopuolelle tehden kympin ja saaden pitkän menestysjakson jälkeen nimensä perään kirjaimet MC.

Tuloslista Memorial Tournament

Etsi luettavaa