Hyppää sisältöön

Jenkkipron golfparodiat hittibiiseistä viihdyttävät

My Chips -kappaleessa peli ei oikein meinaa lähteä kulkemaan.

Päivisin hän on golfpro, vapaa-ajalla hän tekee parodioita tunnetuista hittibiiseistä. Saammeko esitellä: Marty McCurry.

Vauhdikas Slice Slice Baby, tunteisiin vetoava My Chips ja rytmikäs Can’t Putt This. Yhdysvaltalaisen Marty McCurryn parodiat tunnetuista hittibiiseistä ovat keränneet kiitosta miehen YouTube-kanavalla.

McCurry on tennesseelainen PGA pro, joka tulee musikaalisesta perheestä. Itse hän tosin sanoo, ettei hänellä ei kuitenkaan luotu siihen lahjoja. Videoiden perusteella mieheltä soljuu kuitenkin räppi sujuvammin kuin suurimmalla osalla suomalaisista alan tekijöistä, ja karkean matala lauluääni soveltuu mainiosti My Chips -kantrikappaleeseen.

Biisien uudet sanoitukset tulevat tietenkin golfmaailmasta, ja ainakin paatuneeseen slaissariin luulisi vetoavan McCurryn versio Vanilla Icen kappaleesta Ice Ice Baby tai siis Slice Slice Baby.

Sanoituksista huomaa, että ne on tehnyt kokenut golfammattilainen, ja kun niitä kuuntelee tarkasti, niin niistä voi löytää apua omaan peliinkin.

Slice Slice Babyssä myös tanssikoreografiat toimivat.

 

MC Hammerin Can’t Touch It muuttuu McCurryn videolla Can’t Putt It -nimiseksi.

My Chips -on kantribiisi, joka kertoo siitä, kun peli ei kulje niin kuin pitäisi. Se on myös laulavan golfopettajan tuorein musiikkivideo.

 

Etsi luettavaa