Hyppää sisältöön

Jason Day skinien kuningas Japanissa

Jason Day teki ainoana viimeisellä reiällä birdien

Jason Day nappasi pisimmän korren superskineissä. Viimeisellä reiällä kaikki oli vielä auki.

Jason Day nappasi suurimman potin neljän pelaajan skineissä. Tapahtuma oli rakennettu niin, että suurella todennäköisyydellä kaikki ratkeaa vasta viimeisellä reiällä. Viimeisen reiän superskinin arvo oli 100 000 dollaria ja kun viimeiselle reiälle lähdettiin tilanteesta, ettei kenenkään pelaajan välissä ollut yli sataa tonnia. 

Tapahtuma oli selkeä promotyö japanilaiselle golfille. Samalla kentällä pelataan tällä viikolla ensimmäistä kertaa PGA Tourin osakilpailu. Ensi kesänä Japanissa pelataan olympia-golfia, joten maalla on paljon näytettävää golfmaailmalle.

Skineissä pelasivat Tiger Woods, Jason Day, Rory McIlroy ja Hideki Matsuyama. Paikanpäällä katsojia oli vain kohtuullisesti. Kisan markkinointia ja televisio-oikeuksia hallinnoi Golf TV, joka varmasti keräsi globaalisti kunnioitettavia määriä katsojia ruutujen ääreen. 

Day voitti lopulta 210 000 dollaria kierroksestaan. Arvatenkin koko nelikolle on maksettu myös huomattavat summat pelkkää starttirahaa. Pelin taso ja vakavuus näytti kohtalaisen rennonlempseältä läpsimiseltä. 

”Tämä oli ensimmäinen kerta kun pelaan vastaavanlaisen skini-tapahtuman. Oli hienoa päästä pelaamaan hauska kierros yhdessä näin kovan luokan pelureiden kanssa. Tämä on upea viikko ja näyte japanilaisesta golfista, jossa tällä viikolla pääsemme pelaamaan ensimmäistä kertaa myös PGA Touria”, voittaja iloitsi. 

Lopulliset tulokset: 

Jason Day: 210 000 dollaria

Tiger Woods: 60 000 dollaria

Rory McIlroy: 60 000 dollaria

Hideki Matsuyama: 20 000 dollaria

Etsi luettavaa