Hyppää sisältöön

Jason Day luottaa sataprosenttisesti yhden merkin mailoihin

Jason Dayn bägistä löytyy ainoastaan TaylorMaden mailoja.

Jason Day otti eilen kauden toisen voittonsa ja teki paluun maailmanlistalla kymmenen parhaan joukkoon.

Australialainen Jason Day luottaa täysin TaylorMaden välineisiin, sillä kaikki 14 mailaa ovat samalta välinetehtaalta.

Mailojen lisäksi Dayn bägistä löytyy myös TaylorMaden valmistama tour-pallo. Sen sijaan hybridiä entisen maailmanlistan ykkösen bägistä 

Draiveri: TaylorMade M3

Mailassa on uusi Twist Face -lyöntipinta, joka vähentää kanta-ja kärkiosumien tuottamia kierteitä. Lavan pohjassa kulkee Y Track -kisko, jolla kulkevaa painoa siirtämällä pystyy vaikuttamaan pallon lentorataan sekä korkeuteen että sivukierteisiin.

Nostokulma:  9.5°  |Varsi: TPT Golf Prototype

Väyläpuu: TaylorMade M4 Fairway

Dayn väyläpuun nostokulma on peräti 16,5 astetta, mikä vastaa puu 4:sta. Sen ansiosta pitkälyöntinen Day ei tarvitse hybridiä, vaan hänellä on bägissään peräti neljä wedgeä. Väyläpuu on M4-mallia eli mailassa ei ole siirreltäviä painoja pohjassa.

Nostokulma: 16.5° HL | Varsi: MRC Kuro Kage TiNi 80TX

Rauta 3: TaylorMade P790

Rauta näyttää perinteiseltä bladelta, mutta ulkonäkö hämää, sillä maila on itse asiassa melko helppo. Lavassa on ontto rakenne, jossa on vaahtotäyte, minkä ansiosta se on erittäin anteeksiantava. Lavan pohjassa on TaylorMaden puumailoista tuttu Speed Pocket, joka parantaa pallon lähtönopeutta.

Varsi: True Temper Dynamic Gold X7

Raudat 4-PW: TaylorMade P730

Perinteinen blade-maila. Day on vaihtanut rautasettiään sitten alkuvuoden voiton, jolloin hänellä oli kehäpainoiset P750-raudat.

Varsi: True Temper Dynamic Gold X7

Wedget: Taylor Made Milled Grind Wedges 

Wedgen teossa käytetään edistynyttä jyrsintätekniikkaa, jolla saadaan tehtyä juuri oikeanlainen lavan muotoilu. Z-TP-urien ansiosta pallo spinnaa kunnolla.

Nostokulmat 50°, 56° ja 60° | Varsi: True Temper Dynamic Gold S400

Putteri: TaylorMade: Spider Tour Red Putter

Monien tour-pelaajien suosikkiputteri. Putteri tuotiin punaisena markkinoille ensimmäisen kerran reilu vuosi sitten, ja väritoivomus oli juuri Jason Dayn.

Pallo: TaylorMade TP5X

Pallossa on viisikerroksinen rakenne ja pehmeä uretaanikuori.


MAINOS: TaylorMaden tuotteet myy Golf Sky. Suositun verkkokaupan lisäksi Golf Skylla on myymälät Nokialla, Vantaalla ja Hattulassa.


 

Etsi luettavaa