Hyppää sisältöön

Järjestäjät kokosivat järjettömän kuuman ryhmän Players Championshipin avauspäiville

Jon Rahm, Rory McIlroy ja Scottie Scheffler pelaavat kaksi ensimmäistä kierrosta yhdessä. KUVAT: Getty Images

Rory McIlroy, Jon Rahm ja Scottie Scheffler pelaavat The Players Championshipin kaksi ensimmäistä kierrosta samassa ryhmässä.

On kuumia ryhmiä. Ja sitten on tulikuumia ryhmiä. The Players Championshipin järjestäjät eivät säikähtäneet maastopalovaaraa, vaan laittoivat kahdelle ensimmäiselle päivälle samaan ryhmää maailman parhaan pelaajan tittelistä taistelevat Rory McIlroyn, Scottie Schefflerin ja Jon Rahmin.

Kolmikko pelaa kaksi ensimmäistä kierrosta yhdessä kuuluisalla TPC Sawgrassin kentällä pelattavassa kilpailussa. Trio starttaa kierroksella tänään klo 14.56 Suomen aikaa.

Tuoreella golfin maailmanlistalla Rahm on ykkösenä, Scheffler kakkosena ja McIlroy kolmantena. Erot pisteissä ovat melko pienet, ja heidän järjestyksenä voi tällä viikolla muuttua miten päin vain riippuen kunkin sijoituksesta kauden toistaiseksi tärkeimmässä kilpailussa.

The Players Championshipiin osallistuvat LIV Golf -pelaajia lukuunottamatta maailman kaikki parhaat pelaajat. DP World Tourin parhaimmistoa kisassa edustavat Ryan Fox ja Min Woo Lee. Ruotsista on mukana kaksi pelaajaa: Alex Noren ja David Lingmerth.

Kahdelle avauskierrokselle on koottu myös muita järjettömän kovia peliryhmiä.

Kovan eurooppalaisryhmän puolestaan muodostavat Viktor Hovland, Matt Fitzpatrick ja Shane Lowry, jotka lasketaan liikkeelle klo 19.34.

Viime viikon voittaja Kurt Kitayma saa puolestaan seurakseen Will Zalatoriksen ja Xander Schauffelen. Heidän lähtöaikansa on klo 19.45.

Kovin varmasti herättää Max Homan, Jordan Spiethin ja Justin Thomasin muodostama kolmikko, joista Homan pallo lähtee ilmaan klo 19.56.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Jonsson Workwear Open
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

NEXT GOLF TOUR

Next Golf Tourin finaali
Nikke Tyry, Casper Simberg

Challenge Tour

Duncan Taylor Black Bull Challenge
Oliver Lindell

LPGA TOur

LPGA Drive On Championship
Matilda Castren, Kiira Riihijärvi

PGA Tour Champions

The Galleri Classic

PGA TOUR LATINoAMERICA

Roberto de Vicenzo Memorial 100 years
Toni Hakula

KORN FERRY TOUR

Club Car Champioship

Etsi luettavaa