Hyppää sisältöön

Janne Kaske ja Sami Välimäki jatkoon Gold Coastilla: ”Viikonloppu on iso mahdollisuus”

Janne Kasken kaksi birdietä kierroksen loppuun lupailevat jatkopaikkaa Australiassa

Janne Kaske (+1) ja Sami Välimäki (+1) selvisivät viimeisellä tuloksella jatkoon Australian PGA Championshipissa. Jatkoonpääsy on molemmille uran ensimmäinen European Tourilla.

Janne Kaske (74-71,+1) teki perjantain aamukierroksellaan hyvän nousun RACV Royal Pines Resortin kentällä. Kaske sai aikaan viisi birdietä, kahteen kierrokseen hän on tehnyt niitä kahdeksan. Tuloslistan kärkipäästä porvoolaisen pudottavat runsaat bogit (7), sekä yksi tupla toiselta kierrokselta. 

”Mulla on ollut monta viikkoa isoja ongelmia lyömisen kanssa mutta tänään oli vihdoin vähän helpomman tuntuista. Peli lähti hyvin käyntiin, tupla kesken kierroksen joka tuli vähän huonon tuurin kautta löi kapuloita rattaisiin. 8 reiällä (Kasken 17:s) löin hyvän wedgen puoleentoista metriin ja laitoin must-make:n sisään. Vikalla draivi ja keskirauta greenin kanttiin josta perus up & downilla birkku. Aika pitkään joutui jännittämään tuloksia mutta kiva ettei hyvä rundi ja taistelu mennyt hukkaan”, Kaske iloitsi jatkopaikan varmistuttua.

”Toivottavasti saisin pidettyä tämän päiväisen tunteen lyömisestä läpi viikonlopun. Aika nipussa paljon porukkaa , joten täällä olisi hyvä paikka nousuun”, Janne Kaske ennakoi viikonloppua.

Kasken ja samassa tuloksessa olevan Sami Välimäen (72-73,+1) matka kärkeen on kymmenen lyöntiä, kymmenenteen sijaan kuitenkin vain viisi lyöntiä.

Torstaina puttiensa kanssa tuskaillut Välimäki upotti perjantaina vain yhden birdieputin. Päivän huippuhetken nostamiseen taisi liittyä hieman sarkasmiakin.

”Seitsemännellä löin hyvän lobin ja tein parin”, Välimäki viestitti.

Kisan suurimmat suosikit Adam Scott (-7), Cameron Smith (-5) ja Cameron Champ (-3) ovat viikonloppuun lähdettäessä hyvissä asemissa kärjen takana. Kolmantena olevaan Scottiin verrattuna Kaskella on yksi birdie enemmän (8-7), Scottilla on korttinsa kaunistuksena myös kaksi eaglea.

Viasat ja Viaplay näyttävät Australian PGA Championshipin suorina lähetyksinä.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa