Hyppää sisältöön

Janne Kaske: ”Hyvä kalenteri tiedossa ensi vuodelle”

Janne Kaske saattaa pelata ensi kaudella ainakin kolmen eri tourin osakilpailuja.

Janne Kasken ensi kauden kilpailukalenteri muodostuu ainakin kolmen kiertueen kisoista. Finaalikarsinnan jälkeen Kaske harmitteli, ettei peli ollut parhaassa mahdollisessa iskussa.

Eilen päättyneet European Tourin karsinnat päättyivät suomalaisittain Sami Välimäen juhliin. Vähälle huomiolle jäi Kasken otteet kisassa. Kaske oli toinen suomalainen, joka läpäisi kilpailussa cutin, mutta hän jäi lopulta viiden lyönnin päähän paikasta auringossa.

Kasken tulos oli -7 (72-73-70-66-71-69), kun viimeiset pelaajat, jotka selvittivät tiensä European Tourilla päättyivät tulokseen -12.

”Vähän harmittaa, että en pelannut omalla hyvällä tasollani. Kieltämättä en ole ollut viime viikkoina kovin hyvässä vireessä, joten sinänsä pitää olla realistinen omaa suoritusta arvioidessa”, Kaske kommentoi kisan jälkeen.

”Tuli ihan liikaa itsestään johtuvia virheitä ja sitten koko kisaaminen oli vain niiden paikkailua. Tottakai täällä on field täynnä kovia pelaajia, mutta olisihan tämä homma ollut täysin hoidettavissa hyvällä pelillä”, hän jatkoi.

Käytännössä Kasken sijoitus tarkoittaa sitä, että hän pääsee ensi kaudella pelaamaan muutaman European Tourin kisan. Lisäksi hän sai kortin Challenge Tourilla. Näin Kasken pääkiertue ensi kaudella on Aasian Tour.

”Täältä taisi kuitenkin jäädä kategoria, millä pääsee mahdollisesti muutamaan ET-kisaan mukaan kauden mittaan. CT-kisoja pelaan mahdollisesti kesällä, jos Aasian Tourin tauon aikaan niitä on. Kolme kisaa vielä Aasian tourilla jäljellä tänä vuonna, yksi niistä on kahden viikon päästä pelattava Mauritiuksen ET-yhteiskisa. Tavoitteena on varmistaa mahdollisimman korkea sija rankingissa niin, että pääsen varmasti pelaamaan kaikki kisat Aasian Tourilla, mukaanlukien noin kuusi European Tourin yhteiskisaa”, Kaske suunnitteli.

”Jos siihen päälle saa vielä pari paikkaa tällä kategorialla, niin ihan hyvä kalenteri tiedossa ensi vuodelle.”

Kaskella on kokemusta aiemmiltakin vuosilta useiden kiertueiden yhdistämisestä. Tänä vuonna hän on pelannut ainakin Asian Tourin, Asian Development Tourin, Japan Tourin ja Challenge Tourin kisoja.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa