Hyppää sisältöön

Jämi Snow Golf huippukunnossa – kilpailukausi jatkuu jo lauantaina

Värillisiä palloja mukaan ja nokka kohden Jämiä. Snow Golf lukeutuu etuoikeutetusti kotimaisen golfin pyhiinvaelluskohteissa ykkösketjuun.

Keväthankien hohtaessa Suomen ainoalla täysmittaisella lumigolfkentällä pelaaminen ja ulkoilu luonnon keskellä ovat lajin harrastajalle unohtumaton kokemus.

Jämi Snow Golfiin on avattu kuluvan talvikauden aikana uusia väyliä, jotka ovat entisestään parantaneet yhdeksänreikäisen kentän lay-outia.

Sääolosuhteiden nopeat vaihtelut ovat pitäneet kentänhoidosta vastaavan ryhmän kiireisinä, jonka johdosta lumikenttä on ollut huoltotoimenpiteiden vuoksi ajoittain suljettuna.

”Kevättä kohden kentän kunto on saatu kelien asetuttua jo erittäinkin hyväksi. Kyllä kelpaa näyttää omille ja vieraille, toivottaa tervetulleeksi”, viestii Snow Golfin tiedotusvastaava Jyrki Järventausta.

Jämi Snow Golfin väylillä on muotoja
Pelikauden aloittaminen Jämin Snow Golfissa on erittäin suositeltava etenkin niille harrastajille, jotka ovat mieltyneet uusiin luontokokemuksiin..

Yksi omakohtainen vierailu Jämillä vei sydämen, antoi tunteen siitä, että Snow Golfia voi varauksetta suuositella myös pidemmän matkaa takaa tuleville

Tulevana lauantaina Jämillä pelataan kahden hengen scramble, jota isännöi Jämijärven Lions Club.

”40 henkeä on jo ilmoittautunut, 60 maksimissaan otetaan 18-reikäiseen kisaan”, Järventausta kertoo.

Seuraavana lauantaina (12.3) pelataan neljän hengen scramble.

”Kisoja pidetään tämän jälkeenkin, mikäli kelejä piisaa. Nyt tulevalla lauantaille on luvattu hienoa ilmaa”

Jämi Snow Golf on avoinna seitsemänä päivänä viikossa itsepalveluperiaatteella.

Oheisesta linkistä lisätietoja ja ilmoittautumislomake.

Jämi Snow Golf

Etsi luettavaa