Hyppää sisältöön

Itkonen väistyy – Hakkaraisesta Tapiola Golfin uusi toimitusjohtaja

Pertti Itkonen vastasi Tapiola Golfin rakentamisesta ja johti kenttää sen ensimmäiset viisi vuotta.

Jari Hakkarainen on nimitetty Tapiola Golfin uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä kentän rakennuttanutta Pertti Itkosta.

Tapiola Golf saa uuden vetäjän, kun kenttää sen alusta asti luotsannut Pertti Itkonen väistyy tehtävästään. Itkonen on ollut toimitusjohtajana alusta lähtien. Tapiola Golf Oy perustettiin jo vuonna 2003, mutta se aukesi vasta viisi vuotta sitten.

Itkosen korvaa toimitusjohtajana Suomen kokeneimpiin golfjohtajiin lukeutuva Jari Hakkarainen. ”Hakki” aloitti golfuransa Karelia Golfin kenttämestarina ja on työskennellyt sen jälkeen muun muassa Kytäjän Golfin ja Kurk Golfin toimitusjohtajana. Viimeksi hän työskenteli Pickala Golfissa, jossa hän lopetti työskentelyn keväällä.

Tapiola Golf julkisti uuden toimitusjohtajan torstaina illalla pitämässä 15-vuotisjuhlassaan. Hakkarainen aloitte tehtävässä marraskuun alussa.

”Saimme todellisen golfjohtamisen ammattilaisen ja tekijän, jonka näytöt puhuvat puolestaan”, Tapiola Golfin hallituksen puheenjohtaja Peter Immonen kertoi tiedotteessa.

Itkonen ei jätä Tapiola Golfia, vaan toimii jatkossa sen hallituksekssa. Lisäksi hän ryhtyy TAGin eli Tapiolan klubitalon isännäksi ja sitä pyörittävän yhtiön, Tapiola City Clubin, toimitusjohtajaksi. Kiinteistössä toimivat myös klubiravintola Vista ja Golf Center.

Etsi luettavaa