Hyppää sisältöön

Isosaaren golfkenttä avattu uudestaan – Oliver Lindell teki holarin avausreiällä

Oliver Lindell aloitti kierroksen holarilla.

Oliver Lindell teki eilen uransa kolmannen hole-in-onen Isosaaren par 3 -kentällä. Isosaaren kentän piti mennä viime syksynä kiinni. Sen toimintaa on kuitenkin päätetty jatkaa myös tänä kesänä.

Se ei mennytkään kiinni, Helsingin edustalla Isosaaressa sijaitseva yhdeksänreikäinen par 3 -kenttä. Kauniilla paikalla sijaitseva kentän piti sulkeutua viime syksynä, mutta kentän aukioloa päätettiin sittenkin jatkaa.

Toukokuussa kenttä on ollut auki torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 13–17. Pelaajat lähetetään kentälle yhteislähdöllä.

Eilen kentällä vieraili Oliver Lindell Oscar-veljensä ja tämän kaverien kanssa. Oliver aloitti kierroksen parhaalla mahdollisella tavalla tekemällä hole-in-onen. Matkaa reiällä oli 88 metriä. Hän löi avauksen 50-asteisella wedgellä.

Lindell vieraili Isosaaressa ensimmäistä kertaa. Hän kuvailee kierrosta hauskaksi kokemukseksi.

”Kenttä oli hyvässä kunnossa, griinit vähän hitaat, mutta just sopivat niin sanottuun mökkigolfiin”, hän sanoi.

Oliver Lindell sai toisen perättäisen loistostartin CT:n kisaan. Edellisvuonna hän teki ensimmäisellä lyönnillään holarin GoGolf Isosaaressa, josta kuva.

Oliver Lindell sai toisen perättäisen loistostartin CT:n kisaan. Edellisvuonna hän teki ensimmäisellä lyönnillään holarin GoGolf Isosaaressa, josta kuva.

Oscar Lindell

Isosaari kuului aiemmin armeijalle, mutta nykyään se on virkistyskäytössä. Isosaaren kenttä on rakennettu 1980-luvulla, jolloin se tarjosi ajanvietettä armeijan kantahenkilökunnalle. Kenttää hoidettiin talkoovoimin.

Kenttää pidetään yhtenä Suomen vaativimmista par 3 -kentistä, vaikka väylien pituudet vaihtelevat 60–150 metrin välillä.

Isosaareen on Kauppatorilta noin 40 minuutin merimatka.

Isosaareen on Kauppatorilta noin 40 minuutin merimatka.

Oscar Lindell

Kesäkuusta lähtien kentälle pääsee pelaamaan maanantaisin. Koronaviruksen vuoksi toukokuussa Isosaareen ei ole ollut reittiliikennettä, mutta kentälle on päässyt omalla veneellä tai taksiveneellä.

Kentän aukiolo on rajoitettu turvallisuussyistä, koska saarella käy paljon myös muita vierailijoita kuin golfareita.

Etsi luettavaa