Hyppää sisältöön

Innokas puutarhanhoito kostautui – Korhonen sivussa kisoista kuukauden

Mikko Korhonen joutuu pitämään taukoa golfista.

Mikko Korhonen intoutui pelitauon aikana tekemään puutarhahomia niin paljon, että tuloksena oli tenniskyynärpää ja kuukauden pelitauko.

Mikko Korhonen vetäytyi viime viikon Wales Openista ensimmäisen kierroksen jälkeen käsivamman vuoksi.

Syy vammalle on selvinnyt: tenniskyynärpää. Vamma aiheutui mitä ilmeisemmin rankan lajiharjoittelun sijaan puutarhatöistä.

”Käsi äityi todennäköisesti puutarhahommista. Niitä tuli korona-aikaan tehtyä aika paljon. Vähän se kipuili ennen kisoja, mutta ärtyi lyömisestä sitten lisää”, Korhonen kertoo.

Vammaa hoidetaan levolla, ultraäänellä ja kipupiikillä. Harjoittelutaukoa Korhosen on tarkoitus viettä kahdesta kolmeen viikkoa, jonka jälkeen hän voi jälleen aloittaa harjoittelun.

Jos kivut pysyvät aisoissa, hän aikoo kilpailla seuraavan kerran Irish Openissa, joka pelataan 24.–27. syyskuuta, Korhosen tiedotteessa kerrotaan.

”Se hyvä puoli tässä on, että jos vammojen takia on pakko pitää taukoa, niin nyt on siihen hyvä aika. Turha tuonne on lähteä kilpailemaan, jos ei pysty harjoittelemaan kunnolla. Hyvän treenijakson kun saa alle, kisoihin on hyvä palata vielä tänä syksynä”, hän suunnitteli.

Korhonen on Euroopan kiertueen pisteistalla sijalla 68.

”Loppukauden kisoissa kun pelaa hyvin, on vielä täysi mahdollisuus päästä mukaan finaaleihin asti”, Korhonen määrittelee tavoitteensa.

Korhosen lisäksi myös Korhosen caddie Nick Mumford on ollut sairauslomalla. Mumford loukkasi kantapäänsä pomppiessaan trampoliinilla pari viikkoa sitten.

Walesissa Mumfordia tuurasi Mikko Ilosen entinen caddie Jason Hempleman.

Etsi luettavaa