Hyppää sisältöön

Indian Open peruttiin – pelataan mahdollisesti myöhemmin tänä vuonna

Keith Pelley kertoi tänään

Jälleen yksi golfkilpailu on jouduttu perumaan koronaviruksen takia.

European Tourin ja Asian Tourin Indian Open on jouduttu siirtämään toistaiseksi määrittelemättömään ajankohtaan koronaviruksen takia.

Kilpailu piti käynnistyä viikon päästä torstaina, mutta tänään European Tour tiedotti sivuillaan, että kilpailulle pyritään löytämään uusi ajankohta myöhemmin tänä vuonna.

Päätös tehtiin kiertueiden, turnauksen järjestäjien ja pääsponsori Hero MotoCorpin toimesta sen jälkeen, kun paikalliset terveysviranomaiset rajoittivat tietyistä maista tulevien pelaajien matkustamista Intiaan.

”Näissä vaikeissa maailmanlaajuisissa olosuhteissa ymmärrämme ja kunnioitamme täysin viimeaikaisia Intiaan kohdistuvia matkustusrajoituksia”, European Tourin toimitusjohtaja Keith Pelley lausui kiertueen sivuilla julkaistussa tiedotteessa.

Asian Tourin Cho Minn Thant puolestaan kertoi, että kiertueet seuraavat tarkasti Maailman terveysjärjestön WHO:n ja paikallisten terveysviranomaisten ohjeistusta sitä silmällä pitäen, että kisa voitaisiin käydä myöhemmin tämän vuoden aikana.

European Tour on aiemmin perunut kolme kilpailua tänä keväänä: China Openin, Kenya Openin ja Maybank Championshipin, joka piti pelata Malesiassa.

Seuraava European Tour -osakilpailu on vuorossa vasta huhti-toukokuun vaihteessa Espanjassa. Mikäli sitäkin ei peruta koronaviruksen takia.

European Tourin kalenteri

Etsi luettavaa