Hyppää sisältöön

Ilosella vahva alku päätöskisassa

Mikko Ilonen onnistui Dubaissa torstaina.

Tuplalla kierroksen aloittanut Mikko Ilonen sai pelin ojennukseen pelasi lupauksia herättävästi ET:n päätöskisan ensimmäisen kierroksen.

Mikko Ilonen aloitti DP World Tour Championship kilpailun hienolla 70 lyönnin kierroksella. Hän jakaa seitsemättä sijaa, kun kaikki pelaajat eivät ole vielä edes startannut kierrokselleen. Ilosen sijoitus tulee vielä tippumaan päivän mittaan, mutta tärkeää on se, että suomalainen on jälleen vahvasti kuvioissa mukana.

Ilonen aloitti kierroksen tuplabogilla, mutta kakkos- ja viitosreikien birdieiden ansiosta hän nousi takaisin pariin. Hän teki birdiet myös rei’ille seitsemän ja yhdeksän. Takapakkia tuli hieman kymppireiällä, jolle Ilonen teki bogin, mutta 14. reiälle (par 5) tuli jälleen birdie. Ilosen kanssa samaan tulokseen päätyi hänen nuori italialainen pelikaverinsa Renato Paratore.

”Otin tavoitteekseni osua oikealla lyöntimäärällä 15 kertaa viheriöön. Ylitin tämän yhdellä, lyönti pysyi koko päivän hyvin kasassa. Paratore oli erittäin mukavaa peliseuraa, toivottavasti pääsemme perjantainakin samaan pariin”, Ilonen kertoi kierroksen jälkeen.

Tässä vaiheessa kisaa johtaa ranskalainen Victor Dubuisson, joka on 15. reiän jälkeen tuloksessa -5. Tuloksessa -3 on viisi pelaajaa.

Euroopan Tourin päätöskisan avauskierrokselle startattiin rahalistan käännetyssä järjestyksessä. Kärkiryhmä Danny Willett Henrik Stenson starttaa kierrokselleen 10.40.

Seuraa ET:n päätöskisaa Viasat Urheilusta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa