Hyppää sisältöön

Ilosella upea viikonloppu Skotlannissa

Mikko Ilonen pelasi nousujohteisen turnauksen.

Mikko Ilonen jatkoi tänään St Andrewsissä siitä, mihin eilen Carnoustiessa jäi. Lahtelainen pelasi toisen perättäisen 67 lyönnin kierroksen ja on lähellä nousta 20 parhaan joukkoon Alfred Dunhill Links Championshipissä.

Mikko Ilonen pelasi nousujohteisen ET-turnauksen Skotlannissa. Ilonen pelasi tänään tuloksen 67 lyöntiä eli ylsi St Andrewsin Old Coursella samaan tulokseen kuin eilen vaikealla Carnoustien links-kentällä.

Kilpailu on vielä kesken, mutta Ilosella on mahdollisuus nousta jopa 20 parhaan joukkoon. Avauspäivän jälkeen Ilonen oli kisassa 70:ntenä pelattuaan 73 lyönnin kierroksen. Toisen kierroksen Ilonen pelasi yhden alle, mikä riitti cutin selvittämiseen. Varsinainen nousu alkoi viikonloppuna, jonka hän pelasi kymmenen alle parin.

Mikko Ilonen teki tällä viikolla noin 50 000 euron tilin Skotlannin rahakkaassa European Tourin kisassa. Rahat tulevat ”tarpeeseen”, sillä Ilonen on rankingissa ennen kisaan 67. sijalla, kun 60 parasta jatkavat kolmeen finaalikisaan. Ilonen ei yltäne tämän kilpailun jälkeen rankingissa aivan 60 parhaan joukkoon, mutta parantaa asemiaan listalla.

Kisaa johtaa Englannin Tyrrell Hatton tuloksella -22. Hänellä on jo peräti viiden lyönnin kaula Etelä-Afrikan Richard Sterneen ja maanmieheensä Ross Fisheriin. Voittajalle on jaossa yli 700 000 euroa.

Seuraavan kisa Ilonen pelaa ensi viikolla Grovessa lähellä Lontoota.

Tulospalvelu


Seuraa kisan ratkaisuhetket Viaplaystä tai Viasatilta


 

Etsi luettavaa