Hyppää sisältöön

Ilonen unelmoi jo Tokiosta

Mikko Ilonen viihtyy hyvin Rion olympiatunnelmassa.

Mikko Ilonen viihtyy hyvin Rion olympiahumussa. Jopa niin hyvin, että Ylen haastattelussa lahtelainen sanoi tähtäävänsä seuraaviin olympialaisiin.

Mikko Ilonen ja Roope Kakko starttaavat huomenna olympialaisten golfkilpailuun. Miehet lähtevät liikkeelle iltapäivällä Suomen aikaa. Sunnuntaina Rioon saapuneilla miehillä on ollut muutama päivä aikaa tutustua kisakenttään ja tietenkin kisakylän olympiatunnelmaan.

Etenkin Ilonen tuntuu viihtyvät Riossa mainiosti. Ylen haastattelussa Ilonen sanoi, että tähtäävänsä jo seuraaviin kisoihin.

”Kyllä siellä Tokiossa pitää olla mukana. Vaikka nuoria on tulossa takaa, teen kaikkeni, että olen neljän vuoden päästä Suomen joukkueessa”, Ilonen sanoi Ylelle.

Euroopan Tourin kisoissa Ilonen ja kumppanit ovat tottuneet huipputason järjestelyihin, joissa kaikki toimii kuin junan vessa. 

”Mainiosti olen sopeutunut olympiakiemuroihin, kuten myös caddieni Jason Hempleman. Jos jotain ongelmia on ollut, en ole kiinnittänyt niihin juurikaan huomiota. Normiviikoista hyvin erilainen on meneillään”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

”Olympiakylä on tosi jees, melko erikoinen monella tavalla. Onneksi asun tässä muun suomalaisjoukkueen kanssa.”

Myös Kakko on nauttinut olostaan Riossa ja seurustelusta eri lajien huippujen kanssa. ”Muihin suomalaisurheilijoihin on ollut kiva päästä tutustumaan”, Kakko sanoi Ylelle.

Roope Kakko lähtee huomenna kentälle klo 9.47 eli 15.47 suomen aikaa.  Kakko saa seurakseen Filippiinien Miguel Tabuenan ja Japanin Yuta Ikedan.

Mikko Ilosen lähtöaika on klo 9.25 paikallista aikaa eli klo 15.25 Suomen aikaa. Hän pelaa Etelä-Afrikan Jaco van Zylin ja Kanadan David Hearnin kanssa.

Yle televisio olympiagolfin.

 

 

 

 

Etsi luettavaa