Hyppää sisältöön

Ilonen taistelee voitosta – kollega kehui suomalaista suorassa lähetyksessä

Pablo Larrazabal kehui Ilosta tasaiseksi pelaajaksi televisiossa. Ilonen taistelee edelleen voitosta Marokossa.

Mikko Ilonen 15 reiän jälkeen toisena vain lyönnin päässä kärjestä.

”Tällaisella kentällä pelaajan pitää olla tasainen, ja Mikko todella on sellainen.”

Näin kuvaili Mikko Ilosta Viaplayn ja Viasatin golflähetyksessä vieraillut Pablo Larrazabal, jonka oma turnaus Marokossa päätyi jo perjantantaina putoamiseen cutista. Vaikea kenttä on pitänyt pintansa, sillä kärkimies Alexander Levy menee tällä hetkellä tuloksessa seitsemän alle parin.

Ilonen oli juuri putannut birdien sisään 11. reiällä ja noussut takaisin kisassa toiseksi. Hän on tuloksessa kuusi alle eli Levyllä on lyönnin johtoasema.

Kun Ilonen tuli uudestaan kuviin seuraavan reiän avauslyönnissä, jonka hän jysäytti raudalla varmasti väylälle. Vahvan avauslyönnin jälkeen selostaja kysyi, missä Ilonen on oikein ollut viime aikoina.

”Hän on niitä pelaajia, kauden pääteeksi ihmettelee, missä hän on oikein ollut, kun hän sijoittuu jälleen korkealle rahalistalla”, Larrazabal sanoi.

Ilonen jakaa tällä hetkellä toisen sijan kolmen muun pelaajan kanssa: Andrea PavanAlexander Björkin ja Joakim Lagengrenin kanssa. Heistä Pavan ja Lagengren ovat pelanneet jo kierroksensa loppuun.

Ilonen on voittotaistelussa ja saa nyt paljon ruutuaikaa. Hän on tehnyt tänään parien lisäksi kaksi birdieä ja bogia.

Muista suomalaisista Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen ovat jo pelanneet kierroksen loppuun. Pulkkanen on 36:ntena ja Korhonen on pudonnut 19 sijaa 41:nneksi.

Korhosella oli tänään aineksia vaikka mihin, mutta hän pelasi kuusi viimeistä reikää peräti kuusi yli parin tehtyään tuplabogit rei’ille 13, 14 ja 17.

Kilpailua voi seurata Viasatilta ja Viaplayltä

 

 

Etsi luettavaa