Hyppää sisältöön

Ilonen törmäsi legendaan kuntosalilla – katso hauska twiitti

Gary Player

Etelä-Afrikan Gary Player on olympiagolfin suuria puolestapuhujia, joten ei ihme, että hän on myös paikalla Rio de Janeirossa. Suomen edustaja Mikko Ilonen törmäsi teräsvaariin – missäpä muualla kuin – kuntosalilla.

Mikko Ilonen on lentänyt jo Rio de Janeiroon valmistautumaan torstaina alkavaan olympiagolfiin. Kehostaan hyvää huolta pitävä Ilonen on tietenkin viettänyt ahkerasti aikaa kuntosalilla. 

Punttista hyödynsi samaan aikaan Etelä-Afrikan Gary Playeriin. Lajilegenda on toitottanut julkisuudessa olympialaisten puolesta ja jyrähdellyt, koska niin moni huippu on jäänyt kisasta pois. Esimerkiksi eteläafrikkalaiset Branden Grace, Charl Schwartzel ja Louis Oosthuizen jäivät syystä tai toisesta pois Riosta.

Player tunnetaan myös kovana kuntoilufriikkinä, joka erään tarinan mukaan tekee edelleenkin tuhat vatsalihasliikettä päivässä. Sunnuntai-iltapäivällä hän sai treeniseurakseen Mikko Ilosen. Mikäli twiittien kuvat eivät näy kunnolla, päivitä selain uudelleen.

Ilonen on tutustunut myös olympiakylään, josta löytyy skeittausalue. Lahtelainen harmitteli, ettei matkaan tullut mukaan skeittilautaa.

Näissä kisoissa skeittaus ei ole olympialajina, mutta KOK harkitsee sen mukaanottamista vuoden 2020 Tokion kisoihin.

Etsi luettavaa