Hyppää sisältöön

Ilonen paransi ja päässee jatkoon

Mikko Ilonen GoGolf

Mikko Ilonen petrasi perjantaina neljällä lyönnillä tulostaan Volvo China Openissa. Sen ansiosta hän läpäissee cutin ja pelannee myös viikonloppuna.

Mikko Ilosen kenttäpeli toimi eilen mainiosti, mutta puttaaminen tökki Volvo China Openissa. Tänään Ilonen jatkoi hyvää pallonlyömistä ja sai onneksi puttipeliinsäkin tolkkua. Lahtelainen puttasi neljä kertaa vähemmän kuin eilen, mikä oli myös Ilosen tulosparannus torstaihin verrattuna: 73-69.

Ilonen jatkanee pelejään myös viikonloppuna. Kisa on vielä kesken, mutta Ilonen on juuri ja juuri cut-rajan paremmalla puolella yhteistuloksessa kaksi alle parin.

Ilonen teki tänään kuusi birdietä ja kolme bogia. Hän pelasi ensin vaikeamman puoliskon eli takaysin, jonka selvitti yhden alle parin. Helpompi etuysi sujui siten kaksi alle.

”Oli sellainen on/off kierros. Parempaakin tulosta oli tarjolla, mutta uinahdin pariin otteeseen ja otin lisäksi kaksi kertaa kolme puttia. Takalenkillä lyöntikin oli jo rytmissään. Keli näyttää pysyvän tyynenä,
joten jatkoonpääsy on tiukassa'” Ilonen sanoi.

Suomalaispelaajista myös Roope Kakko ja Mikko Korhonen ovat aloittaneet kierroksensa. Kakko on tätä päivää yksi alle parin ja jakaa kymmenettä sijaa kuuden reiän jälkeen.

Sen sijaan Korhosen alku on ollut surkea. Hän on viiden reiän jälkeen yhtä monta lyöntiä yli parin. Tulosluettelossa hän on valunut jo kauas kärjestä yhteistuloksellaan yksi yli parin.

Kisaa johtaa Chilen Felipe Aguilar, jonka tulos on -11. Kakkossijaa jakaa muun muassa Ruotsin Alex Noren, joka on lyönnin Aguilaria perässä.

 


Seuraa kisaa Viasat Golfilta ja Viaplayltä. Lähetys on käynissä


 

Etsi luettavaa