Hyppää sisältöön

Ilonen päätti kierroksen birdieputkeen

Mikko Ilosen kierroksen päätös antaa aihetta hymyyn.

Mikko Ilonen aloitti vahvasti European Mastersin, joka pelataan Sveitsissä Crans-sur-Sierren kentällä. Ilonen päätti kierroksen kolmeen birdieen ja kirjautti korttiin tuloksen 66 lyöntiä eli neljä alle parin.

Mikko Ilonen valitteli ennen kilpailua niskavaivoja, mutta ne eivät näkyneet lahtelaisen tuloksessa torstaina. Ilonen pelasi mainion 66 lyönnin kierroksen alppimaisemissa ja on tällä hetkellä kisassa jaetulla yhdennellätoista sijalla, kun avauskierros on vielä pahasti kesken, eivätkä kaikki pelaajat ole vielä edes lähteneet matkaan.

”Olo on vähän unelias, joudun ottamaan niskan takia kipulääkettä, mutta ei se tänään pelaamista haitannut”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

Ilosen korttia rumensi tänään ainoastaan yksi bogi. Birdieitä tuli siis yhteensä viisi, joista kolme perättäistä rei’ille seitsemän, kahdeksan ja yhdeksän, jotka olivat Suomen ykköspelaajan päätösreiät tänään.

”Olosuhteet olivat aamulla parhaat, mitä olen täällä kokenut. Kenttä on kunnossa, hyvää scorea tulee, kun on kärsivällinen. Pelasin tasapainoisesti. Hyvin ratkaisevan parin tein kuudennella (Ilosen 15. reikä). Se piti hengen päällä ja mahdollisti tehokkaan loppukirin’, Ilonen luonnehti esitystään.

Lahtelainen kirjautti tilastoihin ainoastaan neljä väyläosumaa ja 12 greeniosumaa. Miehen lähipeli oli kuitenkin tänään erinomaista, sillä Ilonen teki viisi up&downia ja puttasi ainoastaan 26 kertaa.

Kisassa ovat mukana suomalaisista myös Roope Kakko ja Mikko Korhonen.  Kisan kärki menee tässä vaiheessa (klo 17.29) tuloksessa -6 eli Ilonen on ainoastaan kaksi lyöntiä johtokaksikkoa perässä.

Juttua päivitetty klo 17.29 muun muassa Ilosen kommenteilla.


Seuraa kisaa Viaplayltä tai Viasat Urheilu -kanavalta.

 

Etsi luettavaa