Hyppää sisältöön

Ilonen otti takapakkia, Kakko ja Korhonen cutista läpi

Mikko Ilonen putosi tänään tuloksissa

Mikko Ilosen vire ei jatkunut eilisen kaltaisena British Mastersissa. Suomalaisittain päivän ilonaiheita olivat Roope Kakko ja Mikko Korhonen, jotka nousivat tulosluettelossa ja läpäisivät cutin.

Perjantai ei ollut Mikko Ilosen päivä Lontoossa pelattavassa British Masters -kisassa. Ilonen pelasi tänään pariin, ja yhteistulos -5 riittää jakamaan kahden kierroksen jälkeen 17. sijaa. Avauspäivän jälkeen Ilonen oli kisan kärjessä kolmen muun pelaajan kanssa.

Kisan kärjessä on nyt yksin Englannin Richard Bland, joka on tuloksessa -11. Toista sijaa jakavat Ruotsin Alex Noren ja Andrew ”Beef” Johnston, jotka ovat lyönnin Blandia perässä. Noren teki viimeiselle reiälle tuplabogeyn, joten ilman sitä kärjessä liehuisi sini-keltainen lippu. Ilosellakaan kierroksen loppu ei sujunut suunnitelmien mukaan, sillä hän teki neljälle viimeiselle reiälle kaksi bogia.

Suomalaisista Mikko Korhonen ja Roope Kakko onnistuivat kohentamaan sijoitustaan perjantaina.

Kakko oli eilisen jälkeen lyönnin ennustettua cut-rajaa perässä, mutta nousi jakamaan 45:ta sijaa tuloksella -2. Kakko pelasi tänään tuloksen 68 (-3).

Korhonen on tuloksella -3 sijalla jaettu 36:s joten viikonloppuna saadaan jännittää kolmen suomalaisten edesottamuksia kisassa.


Kisaa voi seurata Viaplayltä ja Viasat Sportilta


 

Etsi luettavaa