Hyppää sisältöön

Ilonen nousussa – Stensonilla huima alku

Ilonen on kierrostaan alle parin.

Mikko Ilonen on päässyt hyvään vireeseen toisen reiän bogin jälkeen. Ilonen on nyt toista kierrosta yksi alle parin ja yhteistuloksessa +1. Roope Kakko pelasi etuysin kolme yli parin.

Mikko Ilonen aloitti toisen kierroksen varovasti tehtyään bogin ykköselle. Lahtelainen kuittasi bogi birdiellä viidennellä reiällä, joka on kentän lyhin par 5 -reikä. Ilonen onnistui birdiessä myös kasilla.

Tässä vaiheessa Ilonen on pelannut toista kierrosta 10 reikää ja yhteistuloksissa sijalla 34, eli hän on noussut kahdeksan sijaa aamun tilanteesta, kun kaikki pelaajat eivät ole vielä lähteneet kierrokselleen.

Roope Kakko on aloittanut kierroksensa heikosti. Kakko pelasi etuysin kolme yli parin. Kakko lopetti eilen kierroksensa neljään perättäiseen birdieen, joten toivotaan hyvää lopetusta myös tälle päivälle.t 

Kilpailua johtava Marcus Fraser ei ole vielä startannut kierrokselleen, mutta ennakkosuosikki Henrik Stensson on. Hän on tehnyt birdiet molemmille pelaamilleen rei’ille. Stenson on tuloksessa -7 eli lyönnin päässä Fraserista.

Etsi luettavaa