Hyppää sisältöön

Ilonen nousi Korhosen ohi

Mikko Ilosen pelasi hienon kisan Turkissa.

Mikko Ilonen onnistui tänään Turkish Airlines Openissa. Hän pelasi tuloksena 66 ja nousi roimasti tulosluettelossa. Taakse jäi muun muassa maanmies Mikko Korhonen.

Mikko Ilonen aloitti nousun Euroopan Tourin ensimmäisessä finaalikisassa Turkish Airlines Openissa. Ilonen sijoittui pelasi tänään tuloksen 66 eli 5 alle parin. Hän on nyt yhteistuloksessa kaksi alle (74-66), mikä riittää kahden kierroksen jälkeen kisassa jaettuun 34:nteen sijaan.

Ilonen aloitti kierroksen vahvasti, sillä hän teki neljä perättäistä birdietä rei’ille 12-15. Lahtelainen aloitti kierroksensa 11. reiältä. Takaysillä hän onnistui vielä tekemään kaksi birdietä. Kierroksen ainoa bogi tuli neljännelle reiälle.

Myös Mikko Korhonen aloitti kierroksensa mainiosti. Hän etulenkin neljä alle parin. Maailma musteni kuitenkin 10. reiän triplabogin myötä, minkä jälkeen birdiehana meni tukkoon. Korhosta pudotti hieman tuloksissa myös 16. reiälle tullut bogi.

”Olin jo aamulla aika loppu. Olen nukkunut huonosti ja energiat on ihan nollissa. Veto katoaa kierroksen puolessa välissä ja jossain vaiheessa joutuu sitten huonoista lyönneistä maksamaan. Nyt täytyy vain koittaa levätä ja rentoutua”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Korhonen on lyönnin Ilosta perässä ja jakaa 41. sijaa. Hänen yhteistuloksensa on -1 (70-71).

Kisaa johtaa Tanskan Thorbjörn Olesen, joka pelasi kierroksensa viimeiset kuusi reikää kuusi alle parin. Hänen yhteistuloksensa on kahden kierroksen jälkeen -15 ja eroa toisena oleviin Adrian Otaguihin ja Thongchai Jaideehen peräti kuusi lyöntiä.

Seuraa kisaa Viaplayltä ja Viasatilta

Etsi luettavaa