Hyppää sisältöön

Ilonen lepovuorosta Saksan-kisaan

Mikko Ilonen vietti kaksi viikkoa Suomessa. Nyt jaksaa taas kisata.

Mikko Ilonen viettää juhannusta Kölnin lähellä sijaitsevalla Gut Larchenhofin kentällä. Ilonen saapui kisapaikalle koti-Suomesta, jossa hän on viettänyt vapaaviikkoja ainakin kilpailuista.

Kaksitoista kilpailua, seitsemän cutista selviytymistä ja 200 000 euroa. Siinä erittäin lyhyt versio Mikko Ilosen Euroopan Tourin kaudesta. Tällä viikolla Ilonen lähtee kasvattamaan pottia Saksassa, jossa pelataan BMW International Open. Kisa pelataan Kölnin lähellä.

Kisassa on palkintorahaa jaossa kaksi miljoonaa euroa. Vaikka Ilonen on suomalaisista rahalistalla korkeimmalla, häneltä puuttuu vielä sijoitus kärkikymmenikössä. Sitä hän lähtee hakemaan kolmen viikon peliputkessa, joka alkaa huomenna Saksassa ja päättyy Skotlantiin kahden viikon päästä sunnuntaina. Välissä pelataan Ranskan avoimet.

Skotlannissa ja Ranskassa on lisäkiihokkeena tarjolla myös paikkoja Open Championshipissä eli tuttavallisemmin British Openissa.

Ilosella kaksi lepoviikkoa takana

Ilonen lähtee Saksan-kisaan hyvin levänneenä. ”Mukavaa lähteä kahden kotona vietetyn viikon jälkeen kisaamaan. Tämä kenttä on saanut edellisen vierailuni jälkeen lisää maisemaa värikkäiden ja pitkien karheikkojen myötä. Vettäkin on tullut, joten pitkä heinä on erittäin raskasta”, Ilonen kuvaili kenttää tiedotteessaan.

”Viihdyn hyvin näillä seuduilla. Kenttäkin osuu paremmin silmään kuin se, jolla Münchenissä kisaa on pelattu. Saksalaiset osaavat tapahtumia järjestää, kaikki toimii”, Ilonen löysi positiivisia yksityiskohtia.

Kisaan Ilonen starttaa klo 14.40 Suomen aikaan. Seurakseen hän saa Matthew Baldwinin sekä Scott Hendin. Myös Roope Kakko ja Mikko Korhonen osallistuvat Saksan-kisaan. 

Etsi luettavaa