Hyppää sisältöön

Ilonen: ”Löin päin pyllyä”

Mikko Ilonen oli tyytymätön peliinsä perjantaina.

Mikko Ilonen jakaa 29:tä sijaa Dubain päätöskisassa. Samalla sijalla on myös muuan Rory McIlroy.

Mikko Ilonen (70-73,-1) ei yltänyt perjantaina aivan eiliseen peliinsä DP World Tour Championshipissä, eikä ole lainkaan tyytyväinen peliinsä.

”Löin päin pyllyä paljon suorituksia. Ajatuskatkokset vaivasivat, esitys oli vaatimaton”, Ilonen valitteli tiedotteessa.

Heikot lyönnit kostautuivat toisella kierroksella neljänä bogina ja yhtenä tuplana. Birdieitä Ilonen teki torstain tapaan viisi.

”Viikonlopuksi on hyvä kaivaa esiin sama tunne suorituksiin, jolla torstaina kiersin kenttää ja nakuteltava tulokset reilusti pakkasen puolelle, alle parin”, Ilonen suunnitteli.

Myös torstaina Ilonen teki tuplan otettuaan neljä puttia ykkösreiällä. GoGolfin tietojen mukaan lahtelaista vaivasi tuolloin lievä huimaus.

Ilonen on pelannut kaksi ensimmäistä kierrosta Renato Paratoren kanssa. Hän saa nuoren italialaisen seurakseen myös kolmannelle kierrokselle, sillä hän on pelannut Ilosen kanssa identtiset kierrostulokset. Samassa yhteistuloksessa on myös Rory McIlroy.

Kisaa johtavat yhteistuloksella Sergio Garcia ja Francesco Molinari, jotka ovat tuloksessa yhdeksän alle parin. Ilosella on kärkeen siis matkaa kahdeksan lyöntiä. Eilisen jälkeen kisaa johtanut Lee Westwood on kolmantena lyönnin kärkeä jäljessä.

Seuraa kisaa Viaplayltä tai Viasat Urheilusta

 

Etsi luettavaa