Hyppää sisältöön

Ilonen kärkkyy hyvissä asemissa paikkaa British Openiin

Mikko Ilonen on löytänyt taas peli-ilon.

Mikko Ilonen huikeassa vireessä Nordea Mastersissa. Lahtelainen on tällä hetkellä neljäntenä, kun toinen kierros on vielä kesken.

Mikko Ilonen jatkoi tänään hyvää peliä Bro Hof Slottin kentällä pelattavassa Euroopan Tourin osakilpailussa. Ilonen pelasi toisen kierroksen kaksi alle parin ja on tällä hetkellä jaetulla yhdeksännellä sijalla yhteistuloksella kuusi alle parin (68-70).

Ilosen peli kulki etenkin etuysillä (Ilosella tänään väylät 10-18), jonka hän pelasi kolme alle parin. Toinen puolikas sujui yksi yli parin. Ilonen osui tänään 14 viheriöön ja puttasi 30 kertaa.

”Ensimmäisen puoliskon kierrosta olin tuloksellisesti terävänä. Sisääntulossa scoren tekeminen jäi jotenkin käteen. Olin lähestymisissä monesti kahden mailan välillä. En päässyt kunnon paikkoihin, vaikka peli oli hyvin varman oloista”, Ilonen sanoi.

Ilosella on takanaan heikko jakso. Hän putosi cutista kahdessa edellisessä kisassa, eikä peli sujunut maanantaina pelatussa US Openin karsinnassa. Ruotsissa Ilosella on mahdollisuus ansaita paikka British Openissa. Nordea Mastersissa kisan paras pelaaja, jolla ei vielä ole osallistumisoikeutta British Openiin, pääsee mukaan Euroopan ainoaan major-kisaan.

Kisaa johtaa ylivoimaisesti tässä vaiheessa Englannin Matthew Fitzpatrick, joka on tuloksessa 11 alle parin. Hänellä kuitenkin on jo paikka British Openissa. Kakkosena olevat Nicolas Colsaerts, Ross Fisher, Andrew Johnston ja Alexander Björk ovat Ilosta kaksi lyöntiä edellä.

Roope Kakko pelasi toisen kierroksen yksi alle parin (71) ja putoaa cutista yhteistuloksella +3. Avauspäivänä hän pelasi tuloksen 76 eli +4.


Kisaa voi seurata Viasat Golfilta ja Viaplayltä. Jos sinulla ei vielä näy golf kotona, korjaa tilanne täältä. Kanavapaketin kaupan päälle saat myös GoGolf-lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa