Hyppää sisältöön

Ilonen harmittelee: ”Olin väärällä puolella tuulta”

Mikko Ilonen taisteli perjantaina hienosti vaikeissa olosuhteissa.

Dubain Desert Classic jouduttiin keskeyttämään perjantai-iltapäivällä kovan tuulen vuoksi. Mikko Ilonen saattaa kärsiä, jos huomenna aamulla sää on tyyni.

Mikko Ilonen (69-73,-2) jakaa 22. sijaa perjantain jälkeen. Kisa jouduttiin keskeyttämään kovan tuulen vuoksi, ja se jatkuu vasta lauantaina aamulla.

”Olipa tiukka päivä. Tuuli oli puuskittaista, se teki pelaamisesta hyvin mielenkiintoista. Sisääntulossa onnistuin muutamassa lähestymisessä ja sain tehtyä jopa helppoja birkkuja”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

Ilonen urakoi oman kierroksen vaikeissa olosuhteissa. Jos aamulla on tyyntä, Ilonen joutuu antamaan tasoitusta iltapäivän lähtijöille.

”Nyt olin sikäli väärällä puolella lähtökaaviota, että meillä oli tuulta läpi kierroksen, toinen puolisko saattaa päästä aamulla helpommalla”, Ilonen kertoi.

Emirates Golf Clubilla pelattavaa kilpailua johtaa tässä vaiheessa Etelä-Afrikan George Coetzee. Hän on tuloksessa -9. Sergio Garcia on toisena lyönnin perässä. Hän ehti pelata tänään yhden reiän. Toinen espanjalainen, Nacho Elvira on kolmantena tuloksessa kuusi alle parin.

Ilonen saa huilia huomisen aamun, sillä toinen kierros pelataan loppuun aamun aikana.

”Positiivista on se, että saa levätä aamulla ja valmistautua huolella iltapäivällä osaltani käynnistyvään kolmanteen kierrokseen”.

Tiger Woods joutui jättämään kisan kesken selkävaivojen vuoksi.

Kilpailua voi seurata Viasatilla ja Viaplayllä

Etsi luettavaa