Hyppää sisältöön

Ilonen hakee kauden parasta sijoitusta

Mikko Ilonen pelasi Turkissa kauden parhaan kisansa.

Euroopan Tourin ensimmäinen finaalikisa alkaa huomenna Turkissa. Mikko Ilonen starttaa avauskierrokselleen kello 10.30.

Tasaisesti sujuneet kilpailut ovat siivittäneet Mikko Ilosen hyviin asemiin Euroopan Tourin rankingissa. Turkissa Ilonen pyrkii parantamaan asemiaan. Hän hakee rahakkaassa yli kuuden miljoonan euron kisassa kauden parasta sijoitusta.

”Tavoite on nousta lähemmäs kärkeä kuin mitä olen kuluvalla kaudella onnistunut toistaiseksi tekemään. Kenttä on mainio, menestyminen vaatii tarkkoja avauksia väyliin, pituuttakin. Viheriöt ovat napakat ja nopeat. Kisan kattaus on erinomainen”, Ilonen kertoi tiedotteessa.

Ilonen on valmistautunut kisaan jo lauantaista lähtien kisapaikalla. ”Oma tekeminen ja valmistautumiset täytyy suunnitella huolella. Mitään kikkoja ei ole varastossa, hyvä perustekeminen ja terävyys lähipelissä tuovat tuloksen”, Ilonen tietää.

Kahdessa viimeisessä kisassaan hän on ollut 18:s ja 12:s, joka on samalla kauden paras sijoitus. Sijoitukset kärkikymmenikköön ovat siis jääneet uupumaan. Race to Dubai -listalla Ilonen on 61:ntena. Hän pääsee varmuudella seuraavan viikon Etelä-Afrikan kisaan. Dubain finaalikisaan DB World Tour Championshipiin mahtuu rankingin 60 ensimmäistä ”saatavilla olevaa” pelaajaa.

Kisan näyttää suorana Viasat Urheilu ja Viaplay

Etsi luettavaa