Hyppää sisältöön

Ilonen ei ajanut partaansa: ”En odottanut olevani kameroiden edessä”

Mikko Ilonen ei kaipaa takaisin kilpagolfin pariin

Mikko Ilonen yllättyi itsekin birdie-sateesta, jonka ryöpytykseen hän ”joutui” lauantain kierroksella. Kierroksen jälkeisessä haastattelussa Ilonen oli jälleen vitsikäs itsensä.

Mikko Ilonen oli Trophee Hassan II -kilpailua +1 tuloksessa pelattuaan kolmatta kierrosta yhden reiän. Noin neljä tuntia myöhemmin Ilonen oli yhteistuloksessa -6 ja European Tourin haastattelussa. Mestari itsekin hämmästyi kovasta kierroksesta. 

”Pelasin tosi hyvin kaksi ensimmäistä päivää. Lauantaina putit alkoivat vain upota ja sain tehtyä birdiet helpommille rei´ille. Odotin kyllä hyvää kierrosta, mutta tänään asiat kääntyivät kunnolla minun suuntaani”, Ilonen pohti. 

Ilonen myönsi haastattelijalle, ettei ennen kierrosta odottanut olevansa tässä tilanteessa antamassa haastattelua. 

”En odottanut olevani tässä. Kuten näet, en ajanut partaani tänä aamuna, enkä edes viime viikolla – en odottanut pääseväni kameroiden eteen”, Ilonen nauratti haastattelijaa. 

Dar El Salamin kenttä on uudistunut täysin viheriöiden osalta. Se on tehnyt siitä pelaajille todellisen testin. Ilonen pitää areenasta. 

”Pidän kentän layoutista. Kaikki tuntuvat pitävän siitä. Luonnollisesti uudet viheriöt ovat tehneet kentästä entistäkin haastavemman. Olen kuitenkin loistavissa asetelmissa huomista ajatellen”, Ilonen päättää.

Ilonen lähtee päätöskierrokselle kärkiryhmästä Suomen aikaa kello 14.15.

Viasat Golf ja Viaplay näyttävät myös viimeisen päivän suorana lähetyksenä.

Etsi luettavaa