Hyppää sisältöön

Ilonen antoi kaikkensa mutta karsiutui silti

Mikko Ilonen taisteli vaikeissa olosuhteissa jatkoon.

Mikko Ilonen karsiutui Malesian Maybank Championshipin jatkokierroksilta, vaikka pelasikin hyvän kierroksen. Nyt Ilonen lähtee pitkälle kisatauolle, sillä hän pelaa seuraavan kerran vasta huhtikuussa.

Mikko Ilonen paransi kierrostulostaan neljällä lyönnillä perjantaina, mutta se ei riittänyt jatkopaikkaan Kuala Lumpurissa pelattavassa Euroopan Tourin kisassa.

Ilosen yhteistulos oli par (74-70), ja siinä oli kaksi lyöntiä liikaa jatkoonpääsyä ajatellen. Ilosen loppusijoitus oli jaettu 80:s.

Ilonen paransi otteitaan loppua kohti, sillä hän onnistui pelaamaan seitsemän viimeistä reikää kolme alle parin. Torstaina Ilonen pelasi puolikuntoisena.

”70 lyöntiä oli osuva tulos kelpo esitykseeni nähden. Annoin sen, mitä koneesta lähti, en reagoinut takaiskuihin, vaan etenin lyönti kerrallaan. Cut-rajaa tavoittelin, viimeinen nipistys sen saavuttamiseksi jäi uupumaan”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

”Peli on ollut sekä Dubaissa että Malesiassa melko hyvää. Nyt on ET:n ohjelmastakin johtuen aika ottaa etäisyyttä kisoihin. Palaan kehiin näillä näkymin huhtikuussa joko Marokon tai Kiinan kisoissa.’

Mikko Korhonen (73-69) kiilasi itsensä jatkoon tekemällä kahdella viimeisellä reiällä birdiet.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata Viasatilta tai Viaplayltä
 

Etsi luettavaa