Hyppää sisältöön

Ilari Saulo ainoana jatkoon Amateur Championshipissä – pudotti lyöntipeliykkösen jatkosta

Kiira Riihijärvi ja Ilari Saulo olivat tänään tulessa Amateur Championshipissä.

Ilari Saulo eteni 32 parhaan joukkoon Amateur Championshipissä. Kiira Riihijärvi putosi toisella kierroksella.

Ilari Saulo jatkaa taistelua Amateur Championshipissä Englannissa. Saulo eteni 32 parhaan joukkoon, sillä hän voitti tänään molemmat kaksi otteluaan.

Sen sijaan Rasmus Karlssonin tie nousi pystyyn ensimmäisellä reikäpelikierroksella, kun hän hävisi Saksan Marc Hammerille lukemin 2/1. Karlsson johti ottelu puolessävälissä reiällä, mutta takaysillä saksalainen oli etevämpi.

Kiira Riihijärvi puolestaan hävisi Women’s Amateur Championshipin toisella kierroksella ottelunsa Pohjois-Irlannin Paula Grantille.

Saulon ensimmäisessä ottelussa oli kyse ”karsinnasta” 64 parhaan joukkoon. Siinä hän päihitti Englannin Sam Bairstow’n  lukemin 3/1. Toisessa matsissa hän kaatoi 16-vuotiaan Ruben Lindsayn, joka voitti lyöntipelikarsinnan tuloksella neljä alle parin. Ottelu ratkesi 17. reiällä suomalaisen eduksi 2/1.

Season Golf Academyä edustava Saulo on näin selvittänyt tiensä 32 parhaan joukkoon. Huomenna aamulla hän saa vastaansa Tanskan Victor H. Sidal Svendsenin, jonka ei pitäisi olla amatöörien maailmanlistan sijoituksen perusteella ylittämätön este.

Juutin WAGR-sijoitus on 591, Saulon reilut sata sijaa parempi.  Kaksikko starttaa päivän ensimmäisenä parina klo 9.30 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa