Hyppää sisältöön

Ikämies Richard Bland johdossa LIV Golfin Bangkokin-kisassa

Richard Bland täyttää ensi helmikuussa 50 vuotta. KUVA: GETTY IMAGES

Richard Blandilla ja hänen kanssaan johtopaikkaa jakavalla Eugenio Lopez-Chacarralla on ikäeroa 27 vuotta.

LIV Golfin Bangkokin-kisaa johtaa avauskierroksen jälkeen mielenkiintoinen kolmikko. Englannin Richard Bland on 49-vuotias ”myöhäisherännäinen” ja Espanjan Eugenio Lopez-Chacarra 22-vuotias tulokas. Heitä täydentää 34-vuotias Branden Grace Etelä-Afrikasta.

Kolmikko pelasi avauskierroksen tulokseen seitsemän alle ja eroa neljättä sijaa jakaviin Ian Poulterin ja Marc Leishmaniin on lyönti.

Tasaisessa kisassa kuudetta sijaa tuloksella viisi alle jakaa viisi pelaajaa, joista yksi on Brooks Koepka.

Bland täyttää ensi vuoden helmikuussa 50 vuotta. Hän otti pari vuotta sitten uransa ensimmäisen voiton European Tourilla, jota hän oli ehtinyt sitä ennen tahkota 2000-luvun alusta lähtien. Samalla hänestä tuli kiertueen vanhin ensikertalaisvoittaja.

Chacarra puolestaan siirtyi ammattilaiseksi kesällä, kun hän solmi tiettävästi kolmen vuoden sopimuksen LIV-kiertueen kanssa. Parhaimmillaan espanjalainen yliopistogolfari oli amatöörien maailmanlistalla sijalla kaksi.

Phil Mickelson jakaa 14:tä sijaa tuloksella kolme alle parin ja kiertueen kokonaiskilpailun kärkimies Dustin Johnson 21:ta sijaa lyönnin heikommalla esityksellä.

Edellisen kilpailun voittaja Cameron Smith pelasi perjantain kierroksen pariin, joten hänellä on seitsemän lyöntiä eroa kärkikolmikkoon.

Kolmen päivän kilpailu päättyy sunnuntaina.

Kilpailijat pelasivat tänään mustissa surunauhoissa Thaimaassa päiväkodissa torstaina tehdyn joukkoampumisen vuoksi. Traagisessa joukkosurmassa kuoli 36 ihmistä, joista suuri osa oli lapsia.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa