Hyppää sisältöön

Ikäviä uutisia Tiger-faneille

Tiger Woods ei lähde toiselle kierrokselle Dubaissa.

Tiger Woods jättää väliin kaksi kilpailua, jotka hänellä oli tarkoitus pelata ensi ja sitä seuraavalla viikolla.

Tiger Woodsin paluuta odotettiin kuin kuuta nousevaa. Nyt Tigerin vauhdikas paluu tourille on jäämässä torsoksi, sillä hän jättää selkävaivojen takia väliin kaksi seuraava golfkilpailua.

Woods oli ilmoittautunut Genesis Openin ja Honda Classiciin, mutta Dubaissa alkaneen selkäkrampin vuoksi, ne jäävät nyt väliin.

”Lääkärini neuvoivat minua olemaan pelaamatta seuraavan kahden viikon ajan, jatkavan hoitoja ja antavan selän rauhoittua”, Woods sanoi kotisivuillaan.

”Tämä (paluu) ei ole mennyt odotusteni mukaan. Olen todella pettynyt, että joudun jättämään väliin Genesis Openin, turnauksen, joka kerää rahaa hyväntekeväisyyssäätiölleni ja Honda Classicin, joka pelataan kotikaupungissani. Haluan kiittää Genesistä heidän tuestaan ja tiedän, että heillä on edessään upea kisaviikko.

Vaikka Woods ei pelaa ensi viikolla, hän saattaa matkustaa Los Angelsiin tuen vuoksi. 14-kertaisen major-voittajan jatkosuunnitelmat pelien suhteen ovat vielä auki. Niistä ilmoitetaan jahka selkä sallii jälleen pelaamisen.

Etsi luettavaa