Ian Poulter voittoon ja Mastersiin uusinnan kautta

Ian Poulter onnistui ratkaisevaan birdieen kahdeksannellatoista ja pakotti Beau Hosslerin uusintaan Houston Openissa.

Uusinnassa Hossler teki virheen griinibunkkerista, josta pallo karkasi vesiesteeseen. Poulterille riitti kahden putin par upeaan voittoon.

Ian Poulter ei ole voittanut sitten kauden 2012 ja onnistui ottamaan uran ensimmäisen lyöntipeli voiton Amerikassa. Voitto ei olisi voinut tulla paremmalla hetkellä. Englantilainen ansaitsi mestaruudella viimeisen paikan ensi viikon Mastersiin.

Sunnuntaista tuli kärkiryhmän välinen kaksintaistelu kun johtoa jakaneet Poulter ja Hossler pelasivat tulokset 67 ja pudottivat kärkituloksen 19 alle parin. Kolmatta sijaa jäivät jakamaan Jordan Spieth ja Emiliano Grillo tuloksessa -16.

Viikon aikana Poulter keräsi lyöntejä pelin kaikilla osa-alueilla. Hän oli parhaimmillaan lähestymisissä ja putterilla, mikä lupaa hyvää myös ensi viikkoa ajatellen. Hän pelasi kilpailun kolme viimeistä kierrosta tulokseen -20.

Torstaina viikko alkoi tuloksella +1 ja Ian kertoi viime viikon WGC – Match Play turnauksen jättäneen energiatasot vähille. Avauskierroksen jälkeen hän oli turhautuneena jo pakannut laukut valmiiksi perjantain kotiinlähtöä varten. Nyt kisareissu pitenee vielä viikolla kun matka jatkuu Augusta Nationaliin.