Hyppää sisältöön

Ian Poulter hakee jo kauden toista voittoa PGA Tourilla

Yhtäkkiä Ian Poulter pelaa uran parasta golfia. Uran toiseksi suurin lyöntipeli voitto tuli kaksi viikkoa sitten Houstonissa. Voittoon on nyt jälleen hyvä mahdollisuus sunnuntaina.

Ian Poulter vie sunnuntaille yhden lyönnin johdon RBC Heritagessa PGA Tourilla. Vaikka etumatka on laiha voi hän luottaa pelin kaikkiin osa-alueisiin. Tilastollisesti Ian on onnistunut kaikissa osissa tasaisen varmasti ja tehnyt viikolle vain kaksi bogia. Perjantai (64) ja lauantai (67) sujuivat molemmat ilman ainuttakaan bogia.

Kierroksen jälkeen Poulter kertoi kuuden viikon peräkkäisen kilpailujakson olevan hänelle hyvin epätavallinen. Nyt on kuitenkin jaksettava vielä painaa yksi kierros lisää. 

Pelin uusi taso sai loppusilauksen kun putti löytyi palaamalla vuoden 2012 Ryder Cupissa päänahkoja ottaneeseen putteriin neljä viikkoa sitten. Lyöminen on ollut hyvällä tasolla jo talvella. 

”Tarvitsin inspiraatiota. Tiesin, että olen pelannut hyvin jo pidemmän aikaa ja olin erittäin turhautunut. Olin turhautunut Tampassa pelattuani loistavaa golfia mutta putteri ei vain toiminut”, Poulter kertoo putterin vaihdostaan. 

Missattuaan cutin Valspar Championshipissä Tampassa Ian antoi putterin lapselle griinin takana ja lähti kotiin miettimään uutta suuntaa griineillä. Toimistossaan hän kahtseli vanhoja puttereitaan ja valinta oli ratkaiseva. 

”Otin mailan bägistä ja ajattelin, että no niin varmasti muistan kuinka hyvä tämä maila on ja kuinka hyvä minä olin se kädessäni.”

Putterin lisäksi Poulter avasi hartialinjaa kohteeseen nähden, mikä auttoi näkemään linjan paremmin. ”Olin yrittänyt olla liian täydellinen asentoni kanssa”, hän huomautti.

Sunnuntaina Poulterin (-13) lähimmät haastajat ovat Luke List ja Si Woo Kim tuloksessa -12. 

Tulospalvelu

 

 

 

Etsi luettavaa