Hyppää sisältöön

Hyvin putannut Korhonen otti loikan ylöspäin Italiassa, vaikka lyöminen oli jäykkää: ”Ihan hyvin sain sätkyteltyä palloa kehiin”

Mikko Korhonen on noussut monta sijaa Italian Openissa.

Mikko Korhonen pääsee lähtemään viikonlopulle hyvistä asemista. Italian Openissa on jaossa yli kuusi miljoonaa euroa ja rutkasti ranking-pisteitä.

Mikko Korhonen onnistui erinomaisesti European Tourin Italian Openin toisella kierroksella. Korhonen jakaa tässä vaiheessa viidettä sijaa tuloksella -6 (69-67).

Reiältä 10 kierroksensa perjantaina aloittanut Korhonen teki seitsemän perättäistä paria, kunnes birdiejä alkoi syntyä solkenaan. Hän teki peräti viisi perättäistä birdieä ja siirtyi viidennen jälkeen kisassa hetkellisesti kärkeen.

”En muista milloin olisin viimeksi tehnyt viisi birideä putkeen. Putti on toiminut hienosti”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

”Tänään oli haastetta alussa lyömisen kanssa, kun kroppa ei toiminut kuin rasvattu, vaan jouduin hakemaan fadella vasemman kautta vaan lyöntejä tonttiin. Ihan hyvin sain sätkyteltyä palloa kehiin ja oli siellä hyviäkin lyöntejä joukossa. Tänään jumpataan vähän kroppaan elastisuutta ja huomenna uusiksi”, Korhonen kommentoi.

Kierroksen ainoa bogey syntyi reiällä seitsemän, joka on lähes 190-metrinen par 3. Jatkopaikka on Korhoselle jo yhdeksäs peräkkäinen ja koko urallaan hänen cutin läpäisemisprosenttinsa on noin 70.

Kisaa avauspäivän jälkeen johtanut Tapio Pulkkanen on vielä kierroksellaan ja seuraamme sitä täällä.

Kalle Samooja on tuloksessa -3 kahden kierroksen jälkeen. Täältä löydät Kallen mietteet kierroksen jälkeen.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viaplayltä ja Viasatilta

Etsi luettavaa