Hyppää sisältöön

Hyvänmielenvideo: Marcus Armitage saavutti yhdellä putilla lähes kaiken

Marcus Armitage laittoi uransa tärkeimmän putin sisään

Marcus Armitage oli voiton ulkopuolella komein tarina South African Openissa. Kovia elämässään kokenut Armitage oli koko viimeisen päivän iloisin peluri läpi päivän, vaikka panos ei voittoon asti riittänytkään.

Marcus Armitagella oli elämänsä paikka joulukuussa Leopard Creekilla. Englantilainen lähti neljänneltä sijalta viimeiseen kierrokseen ja olisi voinut onnistumisella saavuttaa jopa voiton kilpailussa. 

Ei onnistunut, vaan Armitage painoi tauluun tuloksen 83 tippuen sijalle 42. Sen jälkeen hän twiittasi videon, jossa kertoi The Bullettin palaavan entistä vahvempana. Inspiroiva tarina ja The Bullett todenteolla piti lupauksensa. The Bullett on Armitagen lempinimi. 

Vain kuusi viikkoa myöhemmin Marcus Armitage oli jälleen voittotaistossa South African Openissa. Eilen käydyssä finaalipäivässä Armitagen kantti kesti upeasti, vaikka tahti ei riittänyt Louis Oosthuizenin ja Branden Gracen ilotulitukseen. 

Viimeisellä reiällä Armitagella oli koko uransa arvokkain putti. Jos 4,5 metrinen birdieputti menee ohi, saa englantilainen käteensä mukavan, noin 50 000 euron shekin jaetun kolmannen sijan myötä. Jos putti menee sisään, saavuttaa Armitage kaiken seuraavan: 

1. Paikan The Open Championshipiin

2. Paikan alkaneen viikon seitsemän miljoonan dollarin Abu Dhabi Championshipiin

3. Noin 30 000 euroa lisärahaa

Sehän upposi ja sympaattinen Euroopan John Daly nähdään tällä viikolla Abu Dhabi Golf Championhipissa! Miehen European Tourin ranking on kolmen pelatun kisan jälkeen komeasti 12.

Etsi luettavaa