Hyppää sisältöön

Hyödynnä messutarjous – toimi nopeasti

Messutarjouksena green fee Kytäjälle ja hirviburger 59 euroa.

Ensi kesän green feet ostetaan nyt edullisesti GoGolfin verkkokaupassa ja perjantaina alkavilla Golfmessuilla. Aikaa ostaa on sunnuntai-iltaan saakka.

Kierros Pickalassa 30 eurolla, Tahkolle kolme green feetä 99 eurolla ja green fee sekä burgeri Vierumäen Cooke-kentälle 49 eurolla.

Suomen ja Viron ykköskenttien kokeminen on nyt edullista, sillä GoGolfin verkkokaupassa myydään tämän viikon ajan edullisia kierroksia ensi kesäksi. Edellämainitut edut ovat vain esimerkkejä huikeista messutarjouksistamme.

Messutarjouksia voit ostaa joko verkkokaupastamme tai paikan päällä Golfmessuilla, jotka ovat osa viikonvaihteessa Helsingin Messukeskuksessa järjestettävää GoExpoa.

Messutarjoukset ovat voimassa vain kaikille, eli sinun ei tarvitse olla GoGolfin jäsen. Jos kuitenkin haluat nauttia hyvistä tarjouksista koko kesän ajan, voit liittyä osaksi Suomen suurinta golfyhteisöä. Kun liityt nyt, saat kaupan päälle lipun golfmessuille. Jäseneksi pääset täältä.

GoGolfin jäsenyys maksaa 25 euroa. Se pitää sisällään Fennian hole-in-one-vakuutuksen, GoGolf-lehden (3 jäljellä olevaa numeroa kaudella 2017) ja oikeuden GoGolfin maan mainioihin etuihin.

Täältä löydät kaikki messutarjouksemme

Täältä näet, tarjoaako kotiseurasi GoGolfin jäsenyyden sinulle jäsenetuna.

Etsi luettavaa