Hyppää sisältöön

Hyödynnä huikeat Guide-edut ja osallistu kisoihin

GoGolf Guiden sisäkannessa on tuloskortti

GoGolf Guide ilmestyi eilen GoGolf-lehden mukana. Kirjasessa esitellään muun muassa suosikkikenttämme Suomessa ja Virossa. Jokaiselle kentälle on kertaluonteinen Guide-etu, joka on voimassa koko kesän ja vain GoGolfin jäsenille.

Mikä on GoGolf Guide?

GoGolf Guideen on koottu GoGolfin suosikkikentät, kauden kuumimmat välineet ja houkuttelevimmat matkakohteet. Opas on koottu yhteistyössä golfkenttien, matkakohteiden ja välinevalmistajien kanssa.

GoGolf Guiden kansi näyttää näin hienolta.

GoGolf Guiden kansi näyttää näin hienolta.

Rik Poppius

Mistä tuli idea Guideen?

Saimme idean oppaan tekoon selaillessamme matkailukirjaa, jossa listattiin maailman 50 upeinta rantaa. Halusimme tarjota golfareille samanlaisen inspiraatioruiskeen. Kirjasen, joka saa golfarit pelaamaan enemmän ja paremmin.

Miksi Guide on tehty?

Haluamme kannustaa pelaajia vierailemaan enemmän eri kentillä ja pelaamaan muutakin kuin kotikenttäänsä. Jokaiselta kenttäaukeamalta löytyy huikea Guide-etu, joka on tarkoitettu vain GoGolfin jäsenille. Kertaluonteinen etu on voimassa koko kauden ajan, ja se pitää hankkia GoGolfin verkkokaupasta. GoGolf Guide -edut löydät täältä.

Mitä tapahtuu, jos kierrän kaikki 18 Guide-kenttää?

Palkitsemme kaikki jokaisella eri Guide-kentällä vierailleet pelaajat yllätyspalkinnolla.

Onko Guidessa muuta kilpailua?

Kyllä vain, GoGolf Guiden sisäkannessa on tuloskortti, johon kannattaa merkitä tulos kyseiseltä kentältä, kun olet kiertänyt sen. Kauden päätteeksi palkitsemme kolme eniten pistebogey-pisteitä kerännyttä gogolfaria. Osallistuaksesi kilpailuun sinun ei siis tarvitse kiertää jokaista kenttää, mutta mitä useamman tuloksen saat korttiin, sitä paremmat mahdollisuudet sinulle on voittaa!

Miten osallistun kilpailuun?

Ohjeet löydät tästä:

  • Pelaa mahdollisimman monta Guide-kenttää ja merkitse viereiseen tuloskorttiin pistebogey-reikätuloksesi. Laske tulos senhetkisen slope-tasoituksesi mukaan.
  • Kun olet pelannut kaikki kentät tai haluat jättää tuloskorttisi pistebogey-kisaa varten, ota valokuva allekirjoitetusta tuloskortistasi ja lähetä se Instagramiin ja/tai Facebookiin aihetunnisteilla: #gogolfguide ja #gogolffi.
  • Otamme kortteja vastaan myös sähköpostitse: caddiemaster@gogolf.fi.
  • Voit lähettää tuloskortin meille myös postitse: GoGolf Oy, Laivurinkatu 41, 00150 Helsinki.
  • Tuloskortin viimeinen palautuspäivä on 30.11.2017.

Miten saan Guiden, mikäli en ole vielä GoGolfin jäsen?

Saat kirjasen ostamalle uuden GoGolf-lehden Lehtipisteestä irtonumerona. Jaamme lehtiä ja Guidea myös Golfmessuilla 17.-19.3. Helsingin Messukeskuksessa kaikille GoGolfin jäseniksi liittyville.

Voiko Guidea selailla netissä?

Kyllä vaan, löydät sen GoGolf Guiden nettiversion täältä. Samalla voit kurkkia, mitkä eri kentät ovat kirjasessamme mukana.

 

Etsi luettavaa